2014 yılı anne olmak isteyenler,gelin birbirimize destek olalım

hangi aşamadasınız..?


  • Ankete Katılan
    161
kızlarrrr bugün bat günümdü adet olmadım. tabi ben dayanamadım geçen gün sizle konuştuktan snra test yapmıştım betahcg 2.1 çıktı çok düşük diye üzüldüm ama doktor adet geçtikten sonra yapsaydın çoğaldığını görürdün dayanamayıp yine erken yaptın üzülme dedi şimdi düşük çünkü adet öncesi dönemin sen pkolusun geç döllenme de olabilir ama 0 olmadığına göre adetten sonra da değerin artarsa anlıcaz tam olarak ama ben şimdiden sevin diyebilirim çünkü şüpheli pozitif dedi. göğüslerimi gördü bunlar süt hormonları yüzünden böyle olmuş bu da büyük bir hamilelik belirtisi dedi biraz sabret güzel haberi alıcaz filan dedi kızlar yaa :S dua edin bana :18::18: perşembe günü randevum var öğrencez bakalımmm .
 

Hayatım gönlüm senden yana, inan bana burada birbirimizin güzel haberlerini almak o kadar mutlu ediyor ki beni. . Ama doktorunun seni bu kadar umutlandırmasına anlam veremedim.. Şimdiden sevin demek için o kadar erken ki.. Doktorların çoğu bırak betahcg değerini, kalp atışını duyana kadar sağlıklı bir gebelikten söz etmezler. Kaldı ki değer 5 ten küçük bir değer.. Umarım bu kadar umutlanmana değecektir, hayal kırıklığı yaşamanı asla istemem.. Dualarım seninle tabii ki..
 

Canim senin adina çooooook sevindim insallah hamilesindir hayirli olsun saglikli bi bebis kucagina alirsin belki de ikiz :)
 


çook sağol amazoncum :) doktor uzun zamandır doktorum ve artık herşeyimi bildiği için ilk defa bu yerleşme kanaması göğüs damarları filan olunca o da öyle söyledi ben de bilmiyorum :S inşallah dediğin gibi boşuna heveslendirmiyordur beni adetten iki gün önce değer 2.1 idi bugün de adet olmadım çok umutluyum. çokk sağolun dualarımız hep birbirimiz için Rabbim göbişlerimizi hayırlı sağlıklı bebişlerle doldursun inşallah 2014de hepimiz bebiş haberlerimizi paylaşır ve seviniriz :)
 
Canim senin adina çooooook sevindim insallah hamilesindir hayirli olsun saglikli bi bebis kucagina alirsin belki de ikiz :)

çook sağol tatlım daha tam bir şey yok ama inşallah öğrenirim perşembe günü hemen paylaşıcam inşallah dua edin :) birincisi gelsin de ikincisi Rabbime kalmış :):) gözüm korktu birden :):)
 
kızlar adetime ikigün kala kan sonucum 2 şçıkmıştı bugün adetimden 6 gün geçti kan sonucum 0,100 çıktı
 

şimdi perşembe gelmez sana :) bebiş haberinide alırız inşallah

çok stres yapma ama ne olur ne olmaz...
 
Bizde eşimle çok istiyoruz ama henüz birşey yok malesef Stres yapmamak gerekiyormuş ama her defasında strese girmemek mümkün değil ki! oluruna bırakamadım bir türlü her ay aynı telaş stres. Rabbim anne olmayı isteyen bizlere tez vakitte yaşatsın o duyguyu
 
kızlar benim bat 15 ocak bekliyorum bakalım son 2 saattirde sol kasığımda bir ağrı oturunca yada yürürken bir ağrı hissediyorum yumurtlama günümde geçti ama acaba geçmi yumurtladım ki geçen haftaydı yum günüm bu ağrı ne o zaman anlamadım ya
 
kızlar adetime ikigün kala kan sonucum 2 şçıkmıştı bugün adetimden 6 gün geçti kan sonucum 0,100 çıktı

Üzülme hayatım, yapacak birşey yok çalışmalara devam.. Benden sana arkadaş tavsiyesi, ne olursa olsun adetin gecikmeden asla test yapma hayatım.. Sonuçları gördüğün gibi daha acı oluyor..

kızlar kimler var ne durumdasınız?

ben gün sayıyorum ama geçmiyor...

Bugün bat günümdü gelen giden yok .. Sabah bir idrar testi yapsam mı acaba? 1-2 gün daha beklesem mi..
 

canım bütün sayfalara sen yazdın mı diye okudum nasıl sabrediyorsun ben yapardım kesin?
 
canım bütün sayfalara sen yazdın mı diye okudum nasıl sabrediyorsun ben yapardım kesin?
:)) 2. olunca biraz geniş olunuyo sanırım:)) Şaka bi yana geçen ay adetime 3-4 gün kala sabırsız davranıp test yapmıştım, pozitif çıkmıştı , adetim 1 hafta geçince düşmüştü( Doktor da adet 7-10 gün geçmeden test yapmayın demişti , haklı da yani..
 
şimdi perşembe gelmez sana :) bebiş haberinide alırız inşallah

çok stres yapma ama ne olur ne olmaz...

doğru söyledin canım zaten pazartesi zor gelmişti bi de perşembeyi bekle şimdi napçam ben yaa inşallah canım ya herkes adetten önce düşük çıkıyor sonra yükseliyor kat kat diyor inşallah öyle olur dua edin.
 
Ben adete 2 gün kala kan testi yaptırmıştım 23 çıkmıştı. Adet günü tekrar yaptırmıştım 46 çıkmıştı..
 

ne yani ben şimdi 14 gün mü beklicem:18: 13ü de benim. geçmiyor valla. inşallah güzel haberleriniz alırız yaa kırmızı yeme.... madem ikinci sen tecrübelisindirde. doktor bana antibiyotik verdi içeyim mi içmeyim mi ya hamileysem diye düşündüm üç tane içip bıraktım
 

Tatlım ilacın prospektüsüne bak. A ve B kategorisindeyse kullanabilirsin.. C,D ya da X kategorisindeyse kullanmamalısın..
 

Hadi bakalım Perşembe günü güzel haberlerle gelip topikimize şööyle bir göbüşünü sürt, kapıyı aç, arkandan gelelim..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…