- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- Konu Sahibi afyonluyuz
- #1.701
Tatlım ilacın prospektüsüne bak. A ve B kategorisindeyse kullanabilirsin.. C,D ya da X kategorisindeyse kullanmamalısın..
tamam tşk ederim birde öyle bakayım anlamadım çünkü...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım ilacın prospektüsüne bak. A ve B kategorisindeyse kullanabilirsin.. C,D ya da X kategorisindeyse kullanmamalısın..
tamam tşk ederim birde öyle bakayım anlamadım çünkü...
c kategorisindeymiş
O zaman kesinlikle kullanmamalısın.
Aklında bulunsun böyle hastalık durumlarından doktora gittiğinde gebelik şüphen varsa doktora söyle mutlaka.
4 yıllık evlıyım ılk gunden bu yana bebek ıstedıgımız ıcın hıc korunmadık. bır kere kımyasal gebelık gecırdım ıkı aşılama oldu sonuc hep husran...
ındırdım ben hemen bı kac aylık adet tarıhlerını gırdım bıle. :)))
Canım canını sıkma hiç.. Rabbim hayırlı zamanda versin bak ben de evlendim hemen gebe kaldım ama sonuç hüsran Rabbim böyle bişi yaşatmasın sana verdiği zaman sonuna kadar gel inşallah..
Aferim sana ne hızlısınn :))
günaydıııınn herkeseee çoook heycanlıyımm :)) bugun öğleden sonra rahim filimi çektircem hatunlar dua edın bana :)) acısız ve temiz sonuçlarım içinn :)))))
günaydıııınn herkeseee çoook heycanlıyımm :)) bugun öğleden sonra rahim filimi çektircem hatunlar dua edın bana :)) acısız ve temiz sonuçlarım içinn :)))))
günaydın kızlar sabah iyi bir koşu yaptım
nefes nefese boğazlarım tıkandı bu soğuktu böyle koşunca
evden çıktım servise gidiyorum epeyde yok var
baktım tel yok haydeee eve gittim koşarak tekrar o yokuşu çıktım koşarak ölüyorum sandım.
iiice tırt çıktım
günaydın kızlar sabah iyi bir koşu yaptım
nefes nefese boğazlarım tıkandı bu soğuktu böyle koşunca
evden çıktım servise gidiyorum epeyde yok var
baktım tel yok haydeee eve gittim koşarak tekrar o yokuşu çıktım koşarak ölüyorum sandım.
iiice tırt çıktım
kızlar hepinize günaydınn.ben dün gittim kendime folik aldım bugün başlıcam artık günde bir tane bir tane kullanıcam
kızlar hepinize günaydınn.ben dün gittim kendime folik aldım bugün başlıcam artık günde bir tane bir tane kullanıcam