2014 yılı anne olmak isteyenler,gelin birbirimize destek olalım

hangi aşamadasınız..?


  • Ankete Katılan
    161
kızlar ya iyisini düşünmek istiyorum benim bu batmalarım geçmeye başlaığı için olabilir mi
yani daha önceden hiç hissetmiyordum ağrım fln yoktu şu 1 haftaır iğne batması gibi batma var
 

rahimlerım temiz çıksında başkabişey istemıyorum sagol kuzum :)) vardır bi vaktı zamanı benım de bebelerimin inşşallahh sana dr ne dedi peki?hangı dr gözuktün?
 
rahimlerım temiz çıksında başkabişey istemıyorum sagol kuzum :)) vardır bi vaktı zamanı benım de bebelerimin inşşallahh sana dr ne dedi peki?hangı dr gözuktün?

Ali riza dogan isminde bir dr du baya soru sordu 7 haftalik dusuk yaptigim icin sagliksiz mis ki dusmus dedi. Ben zubeyde hanimda gecen sene ayni ultarasoncuya 2 kere cektirmistim birde baska bir yerde idrara sikisik halde tuplerme bailsin diye karindan ultrasin cektirmistim bu sonuclarimada bakti kafana takma hamile kalinca gel dedi ama hamile kalirsam gidecegim yer belli. Hamike hamike gidip 2, 3 saat kuyrukta bekleyecek degilim . Canim hsg den sonra da hamile kalmak kolaylasiyormus rahimin icinide yapisikliklar veya herhangi bir sey varsa temizliyormus. Icini ferah tut . Daha dun bir arkadas aylarca hamile kalmadi gazi uni ye gitmisler esiyle testler yaptirmislar hic bir sey cikmamis bu ay kendikiginden hamile kaldi darisi basimiza guzelim cok stres yapiyoruz ondan mi gecikiyor bilmiyorum ki
 
senindemi belinde boşluk var kuzum sen neden çektircen ,belinde ağrı varsa hemen çektir

arkadaşlar bel çektirme sakıncalı birşey bel çekilirken küçük sinirler kopuyor ağrı o yüzden kesiliyor ama ağrıya sebep olan şey ortadan kalkmıyor yani hastalık var ama vücut alarmını veremiyor dikkat edin böyle şeylere
 

Datlum şeffaf ve iki parmağın arasınla aldığında uzayan aynı yumurta akı gibi bir akıntı olacak. O akıntı henüz çatladığını ya da çok kısa sürede çatlayacağını gösteriyor.


Ben de seni seviyoyuuum :)


Allahım ben hala şu folbiolu anlamadım doktorum hiç o tarz bişeyler önermiyor bana kendim alayım dedim bi onada korktum açıkcası biraz napsam acaba diye düşünmeye başladım artık.

Tatlım bu kadar kafa patlattığına değmez al kullan gitsin. Folbiol marka kullanıyorum ben. Basit ama hayati önem taşıyan bir vitamin.


Hay allah ya... Ben de sinir oldum bakk.


Aynen söylemesi gerekir. Nasıl atlamış hayret birşey..

bıraz zor gıbı program ama daha anlasılır olabılırdı yanı. bu sayıların onemı ne kı ya 707 kez dıonn ya cnm aklıma geldıkce sölesem olmazmı kı..

Hurafe.. Bir kere duanın sayısı olmaz.. 1 kere okursun tüm kalbinle okursun.. 1000 kere okursun , sadece dilin okumuş olmak için okur; o 1 kere okuduğunun sevabını alamazsın.. Dile getirmene bile gerek yok, tüm kalbinle içinden geçir o da yeter.. Bu tarz şeylerin hepsi safsata..
 

Aynen katılıyorum arkadaşlar.. Beldeki bir sorunla bebeğin ne alakası olabilir.. Bu konuyla alakalı forumda arama yaptım da, belini çektirdiği halde yıllardır hamile kalmayı ümit eden insanlar da var.. Bu kadar bilinçsizce, hiçbir tetkik vs yapılmadan ev ortamında bu tarz şeylerin yapılması çok sakıncalı..
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…