2014 yılı anne olmak isteyenler,gelin birbirimize destek olalım

hangi aşamadasınız..?


  • Ankete Katılan
    161
selam kızlar
eski hatunlar.. bende gule gibi kırmızı kart yiyenlerdenim
moral bozuk hatta çok bozuk
soğun suyu macerası başladı içmek için takla atıyrm çok kötü tadı ama mecbur bebişimi düşünüp gözümden yaşlar süzülerek içiyorum.işe yarıcak inş. biliyorum
depresif haldeyim.
milletle uğraşıyorum neden olmuyor sorularına kılıf uyduruyorum
hıı bu arada erkeklerin kadınlardan daha laf anlamaz olduklarını öğrendim bu sayede
sonunda biri sert bir sana ne sana mı düşer sormak gbi bir cevapla karşı karşıya kaldı ama sabrım taştı
 

canım moral bozmak yok, önümüzdeki aya bomba gibi hazırlanalım.. ben yarın akşam yani adtin 2. günü, bal tarçın çörekotuna başlıyorum.. soğan suyu için geç kaldım adetten baya bir önce başlamak gerekiyormuş ona.. milleti de boşver herkes konuşur, sorarlar ne zaman olacak hani diye meraklı meraklı, insanların ne düşündüğünü düşünüp sterse sokma kendini tmm mı canım..
 
Son düzenleme:

canım bence git dr a yazdır.. hamile olma ihtimalini göz önünde bulundurarak yazsın söyle, gerçi eczaneler de bilgi veriyor ama sen yine de işini garantiye al..
 

ben adet bitti başladım canım
gününü fln bilmiyorum
hayıt otu içtim birkaç sefer soğan suyundan sonra devam edicem
ya erkeklerin sorması ayrı bir gıcığıma gidiyor cnm ama takmamaya çalışıyrm
 

haklısın, karşındaki insanlar az biraz düşünceli olsa zaten utanır da sormazlar böyle sorular.. hele de erkekler.. insan utanır ya karşındaki bir bayan yani.. çeşit çeşit insan var işte kuzum ya amaan, dengesiz düşüncesiz bir sürü insan.. o yüzden sen hiiç düşünme bunları, sen bebişine odaklan..
 

valla artık çok relaksım bıratım oluruna dua ediorum yapacaklarımı yapıyorm takmıyrm kafama
amann ne yapayım ucunda ölüm yok olurum ameliyat bakarım yoluma
gerçi ameliyatta kurtuluş değil çıkarmı sonra bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
 

arkadasım bozma moralını Rabbım elbet nasıp edecek sen uzme tatlı canını Rabbım saglıklı sıhhatlı gebelık nasıp etsın.laf yapan mılletede kulak asma ınan sadece sen bu durumda degılsın ınsanın sınırını alt ust edıyorlar bebek ıstedıgını bıldıklerınden fln degıl laf olsun dıye konusuyorlar ınan ben suan beklemedeyım bebek calısma asamasında degılım henuz onume gelen soruyor hatta olmuyor muamelesı yapıyorlar ustelık ve ben korunuyorum suan gelde anlat mıllete ve gercekten erkekler dahıl soruyorlar ısyerımde bıle yuz verdım desen yok onuda vermedım sende vermemıssındır ama laf olsun torba dolsun onlkarınki üzme sen kendını Rabbım nasıp edecektır duyuyor emınım sesını ıstegını uzuntunu bır zamanı var elbet onunda Allah katında
 
eskilerden kimsee girmiyorrr artık

Hayatım giriyorum da okuyup geçiyorum, Bi de çok fazla forumlara takılmak istemiyorum, stres yapıyorum, kafamı dağıtıyorum bu ay. Biliyosun kist oluşmuş bu ay, takibe başlayamadık, ben de sopan kürü yapıyorum bugün 5. günüm. Umarım işe yarar.

günaydın kızlaar

nasıl gidiyor hayat,tedaviler nasıl ilerliyor


Kuzular,giriyorum da okuyup geçiyorum, Bi de çok fazla forumlara takılmak istemiyorum, stres yapıyorum, kafamı dağıtıyorum bu ay. Biliyosun kist oluşmuş bu ay, takibe başlayamadık, ben de sopan kürü yapıyorum bugün 5. günüm. Umarım işe yarar. Aslında doğum kontrol hapı verdi dr da ben içmek istemedim, Çünkü içersem bu ay da boşa gidicek bi de adetle atılabilen folikül kisti olduğu için, içmek istemedim.. Bakalım soan kürü işe yarayacak mı bidahaki adette kontrolde göreceğiz.
 

evet canım ikiside aynı yermiş. inş bi sıkıntı olmaz da mutlu bi şekilde paylaşırım sonucu. biraz rahatladm sizlern yorumuyla çok fazla korkmuyorum şuan. umarım ben de senin gibi hiç bişy hissetmem canım.
 
Benim yarın asılama var. Ins. Hayırlı sonuclanir

ayy canım sen aşılama mı yaptıracaksın hem de yarın çok heyecanlı. benim de filmden sonra bi sıkıntı yoksa eğer aşılama yapılacak. sen de paylaş olur mu deneyimlerini güzel haberler beliyorum senden inş.
 

Bu benim 2. Aşilamam. Ins. Bu hayırlı sonuclanir. Eger bir gün aşılama yaptirirsan ondan da korkma. Hicbirsey hissetmiyorsun. Simdiden rahatlatayim seni :)))) ins. Hic bir seye gerek kalmadan hamile kalirsin da eger olur da yaptirirsann... Asilama birsey değil de ardindan bat tarihi beklemek cok uzun geliyor insana. Tuttu mu noldu ici icini yiyo insanin. Neyse sabah aşılama m olsun hbr leri ve gelişmeleri paylasicam tabii..
 
Herkese günaydınn kızlar sizlerle bi dua paylaşmak istiyorum açıklaması flnda altında yazıyor zaten bakarsınız okumak ısteyenler okur dıye paylaşmak istiyorum.Rabbım hepınıze saglıklı huzurlu mutlu ve bebek seslerı kahkaları ıle senlenecek yuvalarınızda yaşamayı naip etsin.Herkeze hayırlı cumalar ..

 

Günaydın canım, hayırlı Cumalar.. Allah dualarımızı kabul etsin.. Amin..
 

oyy canlarım llütfen arasıra yazalım durumlardan haberdar edelıiimm benımmde bugun adettımın 21 gunu çatlatma iğnesini vurulalı akşam birhafta olacak zaman hiç geçmiyorrr heycanla beklıyorumbı yandanda korkuyorum adet olursam dıye hayırlısı ne dıyelım :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…