2014 yılı anne olmak isteyenler,gelin birbirimize destek olalım

hangi aşamadasınız..?


  • Ankete Katılan
    161
allah razı olsun rabbim dualarımızı duyarda bu sene burdaki üyeler hamile olur
 
güzelmiş ben henüz düşünmedim ama eşim pek ilgili değil bu tür günlerle

olmasın canım sen ıcınden gelıyorsa yap elbet hosuna gıdecektır =) kucuk seylerden mutlu olmayı sevıyorum ben ya =) hımm mesela aynaya yazı yazılabılır sabah yuzunu yıkamaya gıttıgınde gorecek =) hergün mutfak masasında yemek yenıyorsa ogun salona guzel bır masa hazırlanabılır , yadaaa ogun sabah erkenden kalkılıp kahvaltı hazırlanabılır (h.içi dıe erkenden dedm=) )
en bombasına gelıcem dayanamıcam yazıcam =) (bunu normaldede yapın tabıkıde belkıde yapıyorsunuzdur =) ) o gece sadece uyuyun sonra gece yarısı kocanız uyuyorken öpe öpe uyandırın gerısı sızın hayal gucunuze kalmıs=) ne gerek var demeyın farkı cok bırseyı yapacagınızı bılmek var ansızın gelmesı var ve kafa boş oluyor ozaman uyku rahatlıgıda var
 
 
slm kızlar nasılsınız varmı bir gelişme geçmişi okuyamadım..yıl başı ay sonu mahvetti bizi...benim reglime 4 gün kaldı ama bugün erken gebelik testi yaptım...ve kocaman tek çizgi negatif o yüzden umudum kalmadı hatta öğle tatilinde doktordan randevu alıcam önümüzdeki salı günü için...regliyken bir kontrol etsin yada yumurta takibi yaptırcam...
 
size bır sıte paylasayım fıkırlere bakın fıkırlereeee burdanda yola cıakrak bızde bısıler katarız belkı

http://www.............../

burada secenekler var bı goz atarsınız sevgılıler gunu d.gunu e.yıldonumu fln gıbı
 
cnm akşam konuştum eşimle yaptırcak ama bu seferde ateşler içinde yatıo etkiler belki ateşli hastalık diye bu haftada
oo 5 sene evvel 100 tl bu ne ya eskiden daha pahallımış böle şeyler

Sorma.. Bir de benim tedavi olduğum hastane hesaplı hastanelerdendi. Tüp Bebek bölümüne bağlıydı yumurta takibi, spermiyogram, aşılama,tüp bebek gibi hizmetler.. O bölümde de sgk geçmiyordu. O sebeple böyle pahalıydı. Mesela bu ay bebiş olmazsa yine yumurta takibi yaptırıcam, Şimdi devam ettiğim hastanede 70 Tl imiş. 5 sene evvel 150 Tl idi... Artık sgk kapsamında onun avantajı da var..


Aymeh'ciğim selam canım.. Ben de seninle aynı kafadayım, bebiş olmazsa Şubat'ta yumurta takibi yaptıracağım olmayacak bu böyle..
 
 

cnm yumurta takibi yaptırıken her gittiğinde muayene parası vermiyrsun o zaman
ay içinden çıkılmaz öyle
adım atıon para istiolar özellerde zaten
ne olurdu şu devlet hastaneleri biraz daha anlayışlı doktorlara sahip olsa
dünya para gidio
 

Yok hayatım 1 aylık takip için para ödüyorsun 1 kez. Benim o eski hastanede 1 aylık takip sonucu eğer yumurtan çatlamazsa bidahaki ay para ödemeden 1 aylık takip yapıyorlardı.. Şimdi gittiğimde öyle birşey yok herhalde olsa söylerlerdi..
 
yarın bat.. dünden beri k.rengi leke geliyor.. bu kesinlikle bebiş olmadığı anlamına geliyor değil mi kızlar..? tecrübesi olanlar varsa cevap verirlerse sevinirim..
 

 

çok güzel düşünmüşsün canım.. benim de aklımda evde güzel bir yemek masası hazırlayıp böyle süslenip püslenip kocamla güzel bir akşam geçirmek var:)) belki küçük bir de hediye alırım, parfümü bitti bayadır.. hazır ihtiyacı varken onu alırım zaahir:))
 
 

Ya canım biliyorum yine aynı konuları açar o ve yine tartışmaya başlar.. Böyle zamanlarda adım attığım oldu ama hep şunu diyor "hiçbişi yokmuş gibi gülemem üstüme gelip durma" ben bunu duyunca çok daha kötü oluyorum bilmiyorum.. O gücü en azından bugün kendimde görmüyorum akşşamkı durumuna göre bakıcam ( Allah razı olsun sizden..


Amin balım ne kadar güzel dua etmişsinn Allah razı olsun... Yoruldum inanki canım çok yoruldum.. Üstüme gelme gülemem ben öyle rahat bir insan değilim sana sürekli gülen biri lazımmış diyo sonra da :S Çekiniyorum adım atmaya bu akşamki durumuna göre bakarım artık. Akıl vermek değil çok iyi geliyor yazılarınız bana... İyi ki varsınız...
 
 
hızlı tren =) pekı =)) ee ben daımı doktor ıstıyorum hamıle kalırsam dogum sırasındada hızlı trenle yetısebılırmıyım : kı kız

kuzum merak etme doğurmazsın gelene kadar sancı çekmen lazım ilk once :)) bırkaç saat ama ben sezeryan yapacam dersen orasına karışmama :)) trende bir ilk olur :))))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…