- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #18.181
Ayy onu niye ikna edeyim hıh canım ister giderim çokta tınben ankarada olurum büyük ihtimal, sen de kocayı ikna edersen görüşelim mutlaka canımhem beni de tanıyor artık sorun olmaz herhalde
valla hiç romantik olasım yokanam ne oldu şimdidenbak güzel bi sofra hazırla romantık romantık sinirin geçer eminim
bana 6 ay katlansın, ben tek taşımı alır evlenme teklif ederim artıkBu katliamlardan sağ çıkarsa almak zorunda kalcan çocuğu
benim yüzümden de kavga etmeyin şimdiAyy onu niye ikna edeyim hıh canım ister giderim çokta tın
Tamam bak bu dediğini unutma anlaştıkbana 6 ay katlansın, ben tek taşımı alır evlenme teklif ederim artık
benim yüzümden de kavga etmeyin şimdi
ehehe : D babişim babişkom, gece sonunda abimle ve babamla üçümüz halay çektik kaçırdın orayı : Pdaha belli değil gibi bişey demiş
yok etmeyiz biz kendi yüzümüzden kavga ediyoruz : Dbana 6 ay katlansın, ben tek taşımı alır evlenme teklif ederim artık
valla hiç romantik olasım yoko kadar ilgi manyağı ediyoz da noluyo hıh ben sizinle takılacam
bana 6 ay katlansın, ben tek taşımı alır evlenme teklif ederim artık
yok yani şimdi çok şeeyy etmeyelim deeeTamam bak bu dediğini unutma anlaştık
ya erken kalkmak zorunda kaldık zaten aklım sizde kaldıehehe : D babişim babişkom, gece sonunda abimle ve babamla üçümüz halay çektik kaçırdın orayı : P
yok etmeyiz biz kendi yüzümüzden kavga ediyoruz : D
yok ya ne evlenmesiHİŞŞ ALOOO NE EVLENMESİ BANA DA ANLATIN!!!!!
Çektirr bacım çektirrrrrrrrrrrrrrrrankaraya gelmeden gönlünü hoş tut adamın, seni bide gelinliksizgöreyim
yok ya ne evlenmesi
halam birini bulmuş bana da onla msj laşıyorum, neymiş efendim çovuga kötü davranıyormuşum, neymiş ben çok çektiriyormuşum
Çektirr bacım çektirrrrrrrrrrrrrrrr
çok sinirliyim şu an o şahısa öküz inek : ( konuşmayacam konuşmayacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmheh iki kafadar buldunuz birbirinizi çektirin
Yahu noldu bu kadar anlatsana yardımcı olalımçok sinirliyim şu an o şahısa öküz inek : ( konuşmayacam konuşmayacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok sinirliyim şu an o şahısa öküz inek : ( konuşmayacam konuşmayacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
heehh işte benim bekledigim sinerji geldiÇektirr bacım çektirrrrrrrrrrrrrrrr
kız evlenmiş bak demek ki doğru bir taktikmiş benim yaptıgımheh iki kafadar buldunuz birbirinizi çektirin
selaammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?