- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #18.161
bende sıkıldım öyle bi uğrayım dedim.. kıl oldum benimkine dövesim var konuşmayacam onunlaAman da aman evli mutlu arkadaşımız gelmiş iyiyiz canım sen
napıyosunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
luna yaaa, ankaaya gelsene kocanın akrabalarını ziyarete biz de görüşelim olmaz mııınapıyosunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ama ciddi söyle cerenim, oyle bi genellemeyi sözlün yapsa kafasını kırarsın, ben dedigimde haksız mıyımValla benim tek amacım senin mutlu olman
Ben iyiyim de hayırdır yahu daha cicim aylarındabende sıkıldım öyle bi uğrayım dedim.. kıl oldum benimkine dövesim var konuşmayacam onunlasen napıyon nasıl gidiyor
sağol kuzucum evden çıkarkenki foto : / sıkıldım oturuyom öyle boş boş oyhresmin çok güzel olmuşiyiyiz biz sen nasılsın
Şuan dese kızarım canım tabi ki ama takıldığı için sorun yapmam ki siz daha yenisiniz bunlar çok sorun değil sonradan ayar verirsinluna yaaa, ankaaya gelsene kocanın akrabalarını ziyarete biz de görüşelim olmaz mııı
ama ciddi söyle cerenim, oyle bi genellemeyi sözlün yapsa kafasını kırarsın, ben dedigimde haksız mıyım
sağol kuzucum evden çıkarkenki foto : / sıkıldım oturuyom öyle boş boş oyh
cicim ayında kocaya sinir olmak yasak mıBen iyiyim de hayırdır yahu daha cicim aylarında
asıl şimdiden vereyim ki ayarı bi daha cesaret edemesinŞuan dese kızarım canım tabi ki ama takıldığı için sorun yapmam ki siz daha yenisiniz bunlar çok sorun değil sonradan ayar verirsin
canım en erken 1 aya gidecez ziyarete : (( o sırada umarım mümkün olur görüşmekluna yaaa, ankaaya gelsene kocanın akrabalarını ziyarete biz de görüşelim olmaz mııı
ama ciddi söyle cerenim, oyle bi genellemeyi sözlün yapsa kafasını kırarsın, ben dedigimde haksız mıyım
Yasak değil de olmasa daha iyi olur bu günlerçok güzel geçmelicicim ayında kocaya sinir olmak yasak mı
cicim ayında kocaya sinir olmak yasak mı
canım yemek yapmak istemiyor çok sıkıcıyemek yap akşama oturmane oldu canın mı sıkkın senin tatlım
Sen yine de abartma canım dur azıcık sakin sakinasıl şimdiden vereyim ki ayarı bi daha cesaret edemesinben bide genelenmeyi de sevmem valla sinirden kuduruyorum. iş yerinde oldugu için zaten saatte 1 msj atıyor ancak içimde kaldı resmen
ben ankarada olurum büyük ihtimal, sen de kocayı ikna edersen görüşelim mutlaka canımcanım en erken 1 aya gidecez ziyarete : (( o sırada umarım mümkün olur görüşmek
eee o ne cevap vermiş : Dkız bak ne diyecem sanasizin düğünde benim yanımda gelen arkadaş senin babanla tanışmış baban ona sizin düğün ne zaman diye sormuş
canım hiç sakin olmak istemiyorSen yine de abartma canım dur azıcık sakin sakin
daha belli değil gibi bişey demişeee o ne cevap vermiş : D
Bu katliamlardan sağ çıkarsa almak zorunda kalcan çocuğucanım hiç sakin olmak istemiyorhem dün akşam ki victoria secret mevzuda o uyuyakalınca yarıda kaldı, toplu bir katliam yapsam diyorum
canım yemek yapmak istemiyor çok sıkıcıevet sinirim gocama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?