- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 248
- 32
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #18.201
var mı iyi bi gelişmeler
Evet ben görmek isterim ev dediğiniz zaman bana gelinev bakıyoruz tatlım almayı düşündüğümüz evi görmek ister misin
karar vermek çok zor ya
Evet ben görmek isterim ev dediğiniz zaman bana gelinKime alınıyor bu arada
Ooo işler ciddileşiyor yani ne güzel krediylemi alıyorsunuz nasıl alcaksınızözel msjla atıyorum canım :)
bizeee sevgilimle bana
ev bakıyoruz tatlım almayı düşündüğümüz evi görmek ister misin
karar vermek çok zor ya
Owww bayıldımmmmm resmen bayıldımmmözel msjla atıyorum canım :)
bizeee sevgilimle bana
Ooo işler ciddileşiyor yani ne güzel krediylemi alıyorsunuz nasıl alcaksınız
evet tabiki görmek isterim :)
canım liliye yolladiğim msji aynen yollayabilirim umarım çok uzun sürdü yüklemek
Owww bayıldımmmmm resmen bayıldımmmÇok güzelmiş canım valla bende rüyamda görürümartık fiyatı ne kadar ki acep
tamam canım bekliyorum :)
Beğenmek ne kelime resmen bayıldımbeğendiin miii
260 binmiş
Beğenmek ne kelime resmen bayıldımen çok lavobaya banyoya birde mutfağa bayıldım tam isttediğim gibiler valla canım fiyatı da iyiymiş biz bunun yarısına alsak öpüpte başıma koyarım ben sevgilinin birikmişi mi var anlamadım da tam
Vay be babaya bak benim babam sözde istediğim paraya laf etti hayat işte demek kiayy sevindim :) bi de site içi her daire icin 2 arabalı kapalı otopark, çocuk parkı, basket sahası, spor aletleri var
yoooo ortaklaşa alıyoruzz peşinatı babamdan krediyi ödemesi sevgilimden :)
Vay be babaya bak benim babam sözde istediğim paraya laf etti hayat işte demek kiÇok iyi olmuş canım sevindim çok senin adına
Olsun tabi canım ne güzelbencehoş bir düşünce babanınki krediyide beraber çalışıp ödersinizeheheh sonuçta beraber kullanacağız evi ödeme de ortaklaşa olsun :)
Olsun tabi canım ne güzelbencehoş bir düşünce babanınki krediyide beraber çalışıp ödersiniz
İki kişi çalışıp ayda 5 6 bin alıcaksanız ödenir canım da çokmuş yahuödeyebiliriz umarımayda yaklaşık 3 bin lira ödemeli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?