- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 248
- 32
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #18.221
İki kişi çalışıp ayda 5 6 bin alıcaksanız ödenir canım da çokmuş yahu
ya benim ne kadar kazanacağım belli olmaz sabit bi gelirim olmaz avukatlık sonucta
sevgilim de simdilik asgari ucretle takılıyor
nasılız ama
E canım nasıl olacak o zaman sevgilinin asgari ücretten 4 5 bine zıplaması biraz zaman almaz mı
Mali müşavir olmak da kolay değil kazandımı sınavları canımyaa mali musavir olana kadar en az 3 yıl gececek malesef o zamana kadar ben bakacağım kocama
Mali müşavir olmak da kolay değil kazandımı sınavları canımBenim de bölüm muhasebe ya
Benim çok oldu artık unuttum çoğu şeyini de staj için sınavı kazanması gerekmiyor mu anlamadımaaa öyle mi tatlım benimki de işletmeci
bu hazirandaki sınava girmeyi planlıyor
3 aydır da muhasebe elemanı olarak calısıyor banırım smmm nin stajından sayılıyormus bu calısması
Benim çok oldu artık unuttum çoğu şeyini de staj için sınavı kazanması gerekmiyor mu anlamadım
Zor be valla mali müşavirlik sınavı kazan staj yap falan gerçi sonra karşılığını alıyorsun inşallah kazanır canımya daha 1 dönem okulu var sevgilimin şimdi işi öğrenmek için muhasebe de asgari ücretle çalışıyor
1 dönem oldugu icin nisanda basvuru yapıp hazirandaki sınava girebilir en erken
şu an mali musavir yanında oldugu icin bu calısması da smmm nin 3 yıllık stajından sayılıyormuş
sayılmazsa da tamamen 3 yil staj yapacak kazanırsa
Zor be valla mali müşavirlik sınavı kazan staj yap falan gerçi sonra karşılığını alıyorsun inşallah kazanır canım
İnşallah canım inşallah olsun sabrın sonu selamattir çalışsın sevgilin de hazırlansın sınavlarainşaAllah hazirandaki sınavı kazanır ilk girişte canım o mali müsavir olana kadar zorlanacağız
İnşallah canım inşallah olsun sabrın sonu selamattir çalışsın sevgilin de hazırlansın sınavlara
Çoktan başlamalıydı canım kolay bir sınav değil zor bir süreç bekliyor onuaslında calısmaya baslaması lazım sınava 7 ay var
sen ne is yapıyorsun?
Çoktan başlamalıydı canım kolay bir sınav değil zor bir süreç bekliyor onuBende muhasebe mezunuyum canım ama çalışmıyorum şuan iş aramaktayım ama adam gibi yer yok ki..
Vermezler canım benim 1000 tl ama aynı zamanda sekreterlik de vardı yani telefona bakma falan yoksa sadece muhasebe elemanına 1000 tlnin üzerinde pek veren yok çok nadir vardır 1500 alan ama deneyimi çoktur fazla iş yapıyordur..hm anladım ya ben zaten ilk giriste kazanmasına imkan vermiyorum cunku su an hem okulu var hem de calısıyor yani zaten çok sıkışık halde
ne kadar maas alıyordun ayııptır sorması
burda asgariden yukarı vermiyorlar ya
Vermezler canım benim 1000 tl ama aynı zamanda sekreterlik de vardı yani telefona bakma falan yoksa sadece muhasebe elemanına 1000 tlnin üzerinde pek veren yok çok nadir vardır 1500 alan ama deneyimi çoktur fazla iş yapıyordur..
Ah ah bu geçim derdi benim sözlüm de ek iş olarak araba alım satımı yapmaya başladı.. Yoksa zor gerçekten zor birde şansına çalışmayı seven bir eşi yokanladım canım sevgilim da asgari ucrete ek gelir olsun diye bilgisayardan kod yazmaya basladı kod yazıp satmaya calısacak.. mesela oyunlar icin kodlar fln yoksa nasıl geciniriz
Ah ah bu geçim derdi benim sözlüm de ek iş olarak araba alım satımı yapmaya başladı.. Yoksa zor gerçekten zor birde şansına çalışmayı seven bir eşi yok
bende gezmek tozmak istiyorum canım da benim sözlüm çok tutumludur benim öyle rahat takılmam azıcık imkansızgecim derdeben de gezmek tozmak istiyorum yauw ama gezecek para kalmaz artık bizde
çünkü ben de çalışmayı sevmiyorum
bende gezmek tozmak istiyorum canım da benim sözlüm çok tutumludur benim öyle rahat takılmam azıcık imkansız
Araba kalıbı canım onun maaşı iyi sayılırhadi ya :)
benimki de 1 haftada 1 maası yemeye meyillidir :) :) (beraber harcamamızı kastediyorum kendisi icin harcamaz)
sözlün ne is yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?