- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #17.661
eveett bende çok begendimm, nişan için süper olurBen çok beğendim düğüne bile isterdim ama pek kullanışlı değilmiş çabuk bozulabilirmiş
Eki Görüntüle 1271714 Çok hoş duruyor be arayada minik inciler falan çok hoşlaştım
Kuzenimin sevgilisi kuaför o da beğendi ama kalıcı olmaz dedi ondan ikilemde kaldım aslında ama düşünüyorum şimdi giydiğim kıyafetin renklerinde saçlarımda inciler yada minik çiçekler çok hoşuma gidiyoreveett bende çok begendimm, nişan için süper olur
Kuzenimin sevgilisi kuaför o da beğendi ama kalıcı olmaz dedi ondan ikilemde kaldım aslında ama düşünüyorum şimdi giydiğim kıyafetin renklerinde saçlarımda inciler yada minik çiçekler çok hoşuma gidiyor
Benim saçım hemen bozuluyor canım ama bunun da çaresine bakarlar herhaldenişanda o kadar yorulunurmu ki acaba yaa, bozulurmu hemen saç
Aaa hani nerde ben de Selen gördümbi Luna gördüm sanki
Hoşgeldin canım nasılsınburdayım canlarım
Hoşgeldin canım nasılsın
sen başka kuaförlere de danış benceBenim saçım hemen bozuluyor canım ama bunun da çaresine bakarlar herhaldegerçi kuzenimin sevgilisi pek sevmem beni kandırıyormu acep
eski yazdıklarımdan birini begenmiş de öyle gördüm bendeAaa hani nerde ben de Selen gördüm
hoşgeldin yavruuuburdayım canlarım
iyiyim çok şükür sen nasılsın canım
sen başka kuaförlere de danış bence
eski yazdıklarımdan birini begenmiş de öyle gördüm bende
hoşgeldin yavruuu
eski yazdıklarımdan birini begenmiş de öyle gördüm bende
hoşgeldin yavruuu
Eh işte tellerim değişti 4 gündür acılar çekiyorum
Önce altına ne giyeceğimi bilsem keşke ona göre uyar uymaz sorardım
Alıntı yapaydın da göreydi
ben bugun burdaydım da sen yoktunhoşbuldum sizi burda görmek ne güzel
evet ya luna geldi sanırım beğeni yaptı bana da
Aminn aminnn valla bıktım artık 1.5 seneyi geçti hala çıkma konusu geçmiyoroff geçmişler olsun inş bu kadar sıkıntı çektiğine değecek Allahın izniyle canımcım
Beni neden beğenmedi diye triplere giriyormuşum şimdio ne cingözdür o herşeyi görür
ben bugun burdaydım da sen yoktun
bi fırsat bulup gelmiştir de sonra kocasının yanına kaçmıştır herhalde
Beni neden beğenmedi diye triplere giriyormuşum şimdiAy evet ınun artık kocası var demi ne tuhaf
Amin canım sağol : ) güzel geçti çok şükür, pek güzel olamadım ama olsun yine de güzeldiDüğün güzel geçmiştir umarımmm
Gerçi Nurdandan haberleri aldım ve resimleri gördüm beeeeeeeeen
pek tatlı pek güzel bi gelin olmuşsunnn
ömür boyu mutluluk huzur sizinle olsun..
Amin canım, teşekkür ederim : ) güzeldi çok şükürMutluluklar dilerim Luna Allah bi yastikta kocatsin :)
Dgunun nasil gecti :)
Amin canım sağol :) en kısa zamanda ekleyecem canım : )Canım Allah hayırlı uğurlu etsin, bir yastıkta kocayın huzurla mutlulukla inşAllah darısı başımıza
ama müsait olduğun zaman kınanın da düğünün de resimlerini istiyoruzzz
ayy nurdan : )))) çok sevindim geldiğine teşekkür ederim tekrardan : )heeyyy ben geldiimmmm
bikaç gün rahatım ve buralardayım canlarımmmsizlere Luna nın düğününden de haberler getirdim
nasıl güzel bie gelin olmuş anlatamam görmeniz lazımyanımda götürdüğüm erkek arkadaşım bile gelinin ne kadar güzel bir enerjisi var dedi, kıpır kıpırdı Lunacık karşılıklı göbek bile attık Lunayla
arzu edenlere resim yollayabilirim tabikiçok güzel bi düğündü çokkk
Evet bir bağ oluyor ister istemezseninle lunanın düğününün muhabbetini özelden yaptık ya görmedi onları normal olarak ondan begenmemiştir
he valla düğününde olmakta tuhaftı yaa, düşündüm o zamanda amma çok şey paylaşmışız neredeyse düğünün her aşamasından fikrim vardı yanidüğün mekanını bile beraber seçtik dedim arkadaşıma da sen baya nedimeymişsin meger diyor bana
Canımmm Allah bir yastıkta kocatsınAmin canım sağol : ) güzel geçti çok şükür, pek güzel olamadım ama olsun yine de güzeldi
Amin canım, teşekkür ederim : ) güzeldi çok şükürbol bol oynadım : )
Amin canım sağol :) en kısa zamanda ekleyecem canım : )
ayy nurdan : )))) çok sevindim geldiğine teşekkür ederim tekrardan : )
senin güzel gözlerin öyle görmüş bildiğin herküldüm yani : D
çok oynaktım evet herşeye inat oynadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?