- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #17.681
Amin canım sağol : ) güzel geçti çok şükür, pek güzel olamadım ama olsun yine de güzeldi
Amin canım, teşekkür ederim : ) güzeldi çok şükürbol bol oynadım : )
Amin canım sağol :) en kısa zamanda ekleyecem canım : )
ayy nurdan : )))) çok sevindim geldiğine teşekkür ederim tekrardan : )
senin güzel gözlerin öyle görmüş bildiğin herküldüm yani : D
çok oynaktım evet herşeye inat oynadım
bilmiyorum ki valla onu sormadım bakEvet bir bağ oluyor ister istemezNe mutlu darısı başımıza ayakkabının altına yazacaktı ama unutmuştur kesin
Aminn aminnn valla bıktım artık 1.5 seneyi geçti hala çıkma konusu geçmiyor
bilmiyorum ki valla onu sormadım bak
biraz daha sabır canım
gördüm evet : Do ne cingözdür o herşeyi görür
ben bugun burdaydım da sen yoktun
bi fırsat bulup gelmiştir de sonra kocasının yanına kaçmıştır herhalde
ayy evet valla sen yazdın şimdi aklıma geldi hiç yazmadım kimseninkini yahuEvet bir bağ oluyor ister istemezNe mutlu darısı başımıza ayakkabının altına yazacaktı ama unutmuştur kesin
Tüh keşke hatırlatsaydık belki 2 seneden 1e düşerdimgördüm evet : D
hiçte kaçmadım net çekmiyor zar zor girdim muhtemelen 1 hafta kadar giremeyecem yine haberiniz olsun
ayy evet valla sen yazdın şimdi aklıma geldi hiç yazmadım kimseninkini yahu
aminnn kuzucumm sağol,Canımmm Allah bir yastıkta kocatsınBende gördüm resimlerini çok güzel olmuşsun maşallah
gördüm evet : D
hiçte kaçmadım net çekmiyor zar zor girdim muhtemelen 1 hafta kadar giremeyecem yine haberiniz olsun
Bakalım geldi kendisine sorarız da sen nasıl orada yazdırmadın
Sabır diye diye bir hal oldum zatenSen saç modelini nasıl buldun
Straplez modele benim fizik uygun değil ah ulan 50 kilo olamadım gittibeğendim canım ama önce elbise bulsan açıklığına göre saç modeli belirlersin mesela bu saç straplez modele çok uygun..
pek idrak edemedim şu an tatil modundayım : )) valla evlendimlunacım evlilik nasıl bi duygu kız şaka maka evlendin
Bakalım geldi kendisine sorarız da sen nasıl orada yazdırmadın
nasıl unuttun kızım yaaagördüm evet : D
Straplez modele benim fizik uygun değil ah ulan 50 kilo olamadım gitti
pek idrak edemedim şu an tatil modundayım : )) valla evlendimnasıl 0ldu anlamadım yarından sonra başlayacak maraton ondan sonra bilgilendireceğim hepinizi ; )
hııı la kızım gelinlik bildiğin etlerimi kesti yara bere içinde kaldımkızım görmesem inandıracaksın herkülmüş deee güzel değilmiş deee
bi kere senin o gülen yüzün herşeyden güzeldi, saçına ve duvagına bayıldım, gelinliğin müthişti ve aslaaaa kilolu durmuyordun yemin ederim bak sana
çok da güzel oynadın çok da güzel oldu, biz biraz erken kalkmak zorunda kaldık, yolumuz uzun diye ama gördüğüm kadarı bile çok güzeldi
bilmiyorum ki valla onu sormadım bak
yazmamış yaaa
nasıl unuttun kızım yaaa
ah ulan yok ben sana o kadar taktik verdim hala gece yemek cip yemek diyorsun
O heyecandan siteden arkadaşları gelmemiştir aklına
4 gündür sadece çorba içiyorum bak mesela 1 2kilo veririm belkiNişan için hiç kıyafet yokki aklımda
aminnn kuzucumm sağol,bi ben göremedim o fotoları bana da atın yaaa
çok kalıp gibi miydi acaba gelinlik diyecem ama dışarıdan öyle durmuyordu sen daha iyi bilirsin tabihııı la kızım gelinlik bildiğin etlerimi kesti yara bere içinde kaldım
ben saçımdan nefret ettim var ya onun hikayesini sonra anlatırım
evet güzel oynarım bak o konuda itiraz etmeyecem
olsun kuzucum değer verip gelmen bile benim için çok önemliydibirde para taktı ya deli Allah kalbine göre versin inşAllah ben de senin düğüne gelirim
he valla bildigin unutmuş biziO heyecandan siteden arkadaşları gelmemiştir aklına
değil siteden hiç kimse gelmedi aklıma ayakkabının altına yazmak bile... kimseyi yazmadım yani bildiğin mallık yaptımO heyecandan siteden arkadaşları gelmemiştir aklına
4 gündür sadece çorba içiyorum bak mesela 1 2kilo veririm belkiNişan için hiç kıyafet yokki aklımda
At valla çok iyi oluree sadece çorba da seni güçten kudretten düşürmesinsn yine netten araştır iyi bi diyet bul
ben sana modeller atarım beğendikçe fikrin olur bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?