- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #17.641
Oluyor ama yine de başkalarına bakıyor elinde değil yapısı öyle![]()
kesin bulacagım kişi de öyle olur benim, normali denk gelmez çünkü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oluyor ama yine de başkalarına bakıyor elinde değil yapısı öyle![]()
Gelir gelir sen içini ferah tut yeterkesin bulacagım kişi de öyle olur benim, normali denk gelmez çünkü![]()
Gelir gelir sen içini ferah tut yeter![]()
Heh şöyle ya tabiki öyle onlar üzülsün sen niye üzülcen boş yereamaann gelmezlerse de kendi kaybediyorlar beni kaçırıyorlar sonuçta degil mi![]()
Heh şöyle ya tabiki öyle onlar üzülsün sen niye üzülcen boş yere![]()
Aman canım kimin istiyor ki zatenoff üzülemiyorum da artık, hatta kimseyi de istemiyorum triplerindeyim ya kesin birileri çıkar bu ara karşımacanım hiç uğraşmak istemiyor bu erkek milletiyle
![]()
Aman canım kimin istiyor ki zatenSırf dertler bence
![]()
Hala istiyorum o değişmedi ama uğraşmak istemiyorum yani ben ne dersem o olsun ses etmesin sinir etmesin yeterligeçen gün evlenmek istiyorum diyordun ama hatırlatyırım![]()
Hala istiyorum o değişmedi ama uğraşmak istemiyorum yani ben ne dersem o olsun ses etmesin sinir etmesin yeterli![]()
Niye ki bana karışmasın istiyorum çok mu yanihe sen baya kukla istiyotsun da o zaman da sıkılırsın kesin![]()
Niye ki bana karışmasın istiyorum çok mu yaniBirde şu ataerkil durumdan kurtulsa oo süper o zaman konuşabilirde
![]()
Yok canım olmaz biz tanıştığımızda böyle değildi aman gerçi biz başta arkadaştık bilemedimo zaman sevdigin adam olmaz ki ama başkası olur![]()
Yok canım olmaz biz tanıştığımızda böyle değildi aman gerçi biz başta arkadaştık bilemedimYani belli düşüncleri var değiştiremem onları yani erkekler şunu şunu yapmaz diye kalıpları var aşamıyorum onlardan vazgeçse daha çok severdim
![]()
Hep bu konuda ters düşüyoruz zaten ben el bebek gül bebek büyüdüm şımartıldım odamı bile annem toplar halaerkeklerin geneli sabit fikirli o değişmez bence boşuna uğraşma![]()
Hep bu konuda ters düşüyoruz zaten ben el bebek gül bebek büyüdüm şımartıldım odamı bile annem toplar halaO da öyle yetişmiş ama evlenince bunların hepsi benim sorumluluğum olacak o da yan gelip yatacak ben kesin kalpten giderim
Ellerimden öper yani zaten işi çok ağır 5te geliyor eve ama kafasını koyduğu gibi uyuyaklıyoryavrum çalışırsan mutlaka yardım eder ama çalışmazsan da senin de içine sinmez zaten, adam tüm gün işte çalışıp bi de akşam ev mi toplayacak![]()
Ellerimden öper yani zaten işi çok ağır 5te geliyor eve ama kafasını koyduğu gibi uyuyaklıyor![]()
Yok ilk bir ay ben uyutmam zateno zaman uyumaz, hele ki ilk günlerdearada uyuyakaldıgında da sen dırdırlamayacaksın adama, bütün gün yoruluyor olacak sonuçta
![]()
göstert bakalım bize deYok ilk bir ay ben uyutmam zaten
Nişan için saç modeli buldum çok beğendim be![]()