- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #17.701
ben çıkıyom bebişlerrrrrrrr hepiniz Allaha emanet olun en yakın zamanda görüşmek dileğiyle hepinizi öptümmbize dualar edinn bol bol
tamam tamam atarım face ten sana
çok kalıp gibi miydi acaba gelinlik diyecem ama dışarıdan öyle durmuyordu sen daha iyi bilirsin tabi
saçına bayıldım ben yaa, duvak falan inanılmaz güzel durmuştu hiç düşünme onu
karşılıklı bile oynadık kız seninle kadere bakhem o kadar düğüne geldik eli boş gelinmezdi, zaten ufak bişey yaptık orda lafı edilmez onun inşallah gelirsin bebişim çok isterim sevdim ben seni de eşini de
he valla bildigin unutmuş bizi
olur canım böyle şeyler o an bunu mu getirceksin aklına sanki evleniyorsun ayol gelmez tabi aklınadeğil siteden hiç kimse gelmedi aklıma ayakkabının altına yazmak bile... kimseyi yazmadım yani bildiğin mallık yaptım
Sende Allaha emanet ol canım bütün mutluluklar sizin olsun inşallahben çıkıyom bebişlerrrrrrrr hepiniz Allaha emanet olun en yakın zamanda görüşmek dileğiyle hepinizi öptümmbize dualar edinn bol bol
Sıra da Selen var büyük ihtimalle artık o yazar napalım
At valla çok iyi olurŞuan yemek yiyemiyorum canım çiğnerken çok ağrım oluyor ondan sadece çorba içiyorum dün bir tencere çorba içtim inanırmısın ama doymadım ekmek ne büyük mucize
benim bu yaz 3 ayakkabı oldu toplamda ama tık yok
hee ondan çorba sadece bende diyet için sandıydım..bi tencere de yuh yani
Sıra da Selen var büyük ihtimalle artık o yazar napalım
olur canım böyle şeyler o an bunu mu getirceksin aklına sanki evleniyorsun ayol gelmez tabi aklına
Hahaha benim bu sene hiç yazılmadı canım acaba ondan mı dedim evlenmemem
Yok canım ben kim diyet kimama bak sende 3 gün aç kal iki tencere bile yersin
yazmam mı yazarım elbet zaten sende geleceğin için hatırlatırsın bana
hele de tarhana çorbası off on tencere bilem yerim
İnşallah canım gerçekten isterim gelmek
Uww bak tarhanaya bende bayılırım aslında ben çorbalara bayılırım işkembe kelle paça hariç
beni yazdılar da nolduHahaha benim bu sene hiç yazılmadı canım acaba ondan mı dedim evlenmemem
O çok zor canım ya yemek seçen birine yemek yapmak işkence gibi resmen Allah yardımcın olsun..gel gel tabi seni görmek isterimbende ya hepsini severim çorbasız akşam yemeği olmaz benim için benim ki çok yemek seçiyor ya napicam bilmem bende seçmem tam tersi
O çok zor canım ya yemek seçen birine yemek yapmak işkence gibi resmen Allah yardımcın olsun..
Bizim herşeyimiz aynı çok şükür ben ne yemiyorsam o da yemiyor o yüzden çok rahatım
Eğer alışabilme ihtimali varsa öyle yap zaten canım ama alışamazsa mecbur ona da sevdiği şeyler yapmak zorunda kalırsınyoo hiç onun keyfiyle oynayamam yerse yer yemezse güle güle alışacak o kadar
Niye ümidimi kırıyorsun benim
Eğer alışabilme ihtimali varsa öyle yap zaten canım ama alışamazsa mecbur ona da sevdiği şeyler yapmak zorunda kalırsın
Yok canım neden üzüleyim bütün arkadaşlarım evli hepside yazdı şimdiye on kere evlenmem lazımdıümit kırmıyorum ki, ayakkabı altına yazılmadın diye üzülme diyorum işte
Tavuk bende pek sevmem ama tavuk dönere bayılırımtavuk mesela ölse yemez o yüzden ben onun keyfiyle oynarım öyle dediğime bakma kıyamam kesinlikle
Yok canım neden üzüleyim bütün arkadaşlarım evli hepside yazdı şimdiye on kere evlenmem lazımdı
Tavuk bende pek sevmem ama tavuk dönere bayılırımYalnız şuan o kadar acıktım ki ne bulsam yerim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?