- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #17.261
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
küsüm ben işte beni unutmuşunuz hemenoooooo bi Luna gördüm sankiii
üstelik kendisi bana davetiyesini atacaktı ama görüyorum ki seleni face e eklerken beni eklememiş, sanırım düğününe gelmemi istemiyor![]()
küsüm ben işte beni unutmuşunuz hemen
davetiyemi beğenmedim yeniden bascam
lan birde alıntı yapmadan yazmış görmemi istemiyo heralde ki benle uğraşmasın![]()
küsüm ben işte beni unutmuşunuz hemen
davetiyemi beğenmedim yeniden bascam
lan birde alıntı yapmadan yazmış görmemi istemiyo heralde ki benle uğraşmasın![]()
ne bilim kağıdı çok ince geldi gözümedavetiyeni neden beğenmedin kızzz![]()
ben sabahın köründe kapattırdım hesabımı bir daha da girmedim ki hıhben de giremedim ki doğru düzgün bu ara, hem sen ben hesabı kapatacam deyince bir burda feryat figan gitme dedik dinlemedin ki bizi
kızım bak düğününe gelecegim kavalyemi bile ayarladım hala adını bilmiyorum, valla sorsalar rezil olacam, gerçekleri açıkla artık bana![]()
ben sabahın köründe kapattırdım hesabımı bir daha da girmedim ki hıhhem olsun hiç yad etmemişiniz bi gül serpmemişiniz hesabımın üstüne
ahaha ay hiç güleceğim yoktutamam tamam bekle biraz
![]()
tık tık tık : )hepimiz toplaşıp da hiç gidenin yasını tutamadım ki yaa, bi anda dagıldık gibi olduama bi yere kaybolmak yok bundan sonra, anca beraber kanca beraber
beni de face e ekle noluurrrrrrr![]()
sence : Dbu ekleyen sen misin kız![]()
Ahaha : D Bak şimdi herşeyi öğreneceksin : Disim yazmıyor ki yine![]()
Ahaha : D Bak şimdi herşeyi öğreneceksin : D
hoşgeldiinnnnSelam hatunlar ben geldimmm![]()
ne bilim kağıdı çok ince geldi gözümesadece kendi misafirlerime basacaktım bastırmasam mı ki
![]()
gizereeemmiiimmmmm![]()
Selam hatunlar ben geldimmm![]()
ehehe ay valla çok gülesim geliyor şu an : D sağol canım o senin güzelliğinohh be sonunda öğrendim
kızım sen ne güzelsin yaaanişan fotolarında falan kaç kilosun ki ? çok zarif duruyrsun..
hoşgeldiinnnn![]()
geri isteyeyim o zaman davetiyelerimi dün yola çıkmadan 5 dk önce geri vermiştim onane gerek var yaaaaaaaaa
selaaaaaaam![]()