- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #17.281
selamınhello : )Selam hatunlar ben geldimmm
ohh be sonunda öğrendim
kızım sen ne güzelsin yaaanişan fotolarında falan kaç kilosun ki ? çok zarif duruyrsun..
hoşgeldiinnnn
Selam Gizemcimne gerek var yaaaaaaaaa
selaaaaaaam
selamınhello : )
ehehe : D ben nerden öğrendiydim acabaGitmek yok bugün bak
Selam Gizemcim
Hahaha Ay dersane günlerim geldi aklıma bir çocuk sınıfa her girdiğinde bize böyle selam verirdi
ehehe ay valla çok gülesim geliyor şu an : D sağol canım o senin güzelliğin60-61 falandım hey gidi
Gitmek yok bugün bak
ehehe : D ben nerden öğrendiydim acaba
hiç de güzel degilim ben
bundan 8 10 kilo fazlasın korseyle falan o kadar da çok durmazayrıca yüzünün güzelliği yeter kızım, bebek gibisin la, nazarım değecek diye korkuyorum
evinde kaldıgım arkadaş yemekten sonra uyuyakaldı, eğer uyanmazsa gitmem bi yere ama uyanırsa merakli bir kişilik oldugu için kendisi tepeme çöker o zaman gitmek zorunda kalabilirim
Bilmiyormu bu siteye üye olduğunu
bence güzelsin hıhhiç de güzel degilim ben
bundan 8 10 kilo fazlasın korseyle falan o kadar da çok durmazayrıca yüzünün güzelliği yeter kızım, bebek gibisin la, nazarım değecek diye korkuyorum
evinde kaldıgım arkadaş yemekten sonra uyuyakaldı, eğer uyanmazsa gitmem bi yere ama uyanırsa merakli bir kişilik oldugu için kendisi tepeme çöker o zaman gitmek zorunda kalabilirim
Allah Allah çok merak ettim şu an dur bi çocukluğuma ineyim geliyom bekleyin beniOkul yıllarından olabilir canım
Bilmiyormu bu siteye üye olduğunu
bence güzelsin hıhsen anca kendine ye bitir
ay sağol kuzucumaman bi tarafımı kaşıyayım valla son 2 haftada baya badire atlattım bana nazar deme içinden dua oku kuzucum bakalım az kaldım umarım günlük güneşlik güzel bi gun olur : )
yoookkk asla da söylemem
Allah Allah çok merak ettim şu an dur bi çocukluğuma ineyim geliyom bekleyin beni
Amin canım aminnnnnAllah nazarlardan saklasın güzel gelini
düğün öncesi olur aksilikler sen keyfine bak, güneşli olmasa da o gün ( ki ankara 1 haftadır geceleri morg gibi) senin yüzünde güneş açsın o yeter
dürtme gız konsantrasyonum bozuluyoAaa neden ki
Tamam sen git gel biz burlardayız
Alemsin ya valladürtme gız konsantrasyonum bozuluyo
eheAlemsin ya vallaİzledin mi film
Aaa neden ki
Amin canım aminnnnn
Ay aman aman ne güzel sözler bunlar sağol canım
eheay yok izlemedim seksenleri izledim tv de tırstım
ben şuan kaldığım yerle ilgili doluluk sıkıntısı yaşadığım için erkek bir arkadaşımla beraber kalıyorum canımona tabi ki burdaki üyeliğimi söyleyemem
ayy bir an önce düğün gelse de canlı canlı görsem seni
: ) gelmesin ya ben gitmicem annemle kalıcamben şuan kaldığım yerle ilgili doluluk sıkıntısı yaşadığım için erkek bir arkadaşımla beraber kalıyorum canımona tabi ki burdaki üyeliğimi söyleyemem
ayy bir an önce düğün gelse de canlı canlı görsem seni
Ben kız arkadaşın sanıyordum canım erkekse bencede bilmesin
nayırrrrrrrrrrr, korkuyom bana gerçekdışı korku önerAaa izleseydin keşke ben şimdi Siccine gidicem yeni çıktı oda iyiymiş
Ben kız arkadaşın sanıyordum canım erkekse bencede bilmesin
: ) gelmesin ya ben gitmicem annemle kalıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?