- 13 Ocak 2015
- 2.420
- 515
290lardayım sanırım kuzumamdi tahminen kac safagnz canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
290lardayım sanırım kuzumamdi tahminen kac safagnz canim
ne zaman izne geleck kuzumbizim 3 ayıda geçti
bak ne hizli gecio:)290lardayım sanırım kuzum
belli değil canım yane zaman izne geleck kuzum
nye ki kuzum kendine bagli zatn ne zman izn yapcgi ayarlasnbelli değil canım ya
bayramda diye düşünüyor ama bilmiyorum canım ya bendenye ki kuzum kendine bagli zatn ne zman izn yapcgi ayarlasn
aynen canım ya şafağı takmamaya çalışıyorum ,göndereli 1 ay olmuş daha dün gibi hatırlıyorum otobüse bindiğindeki o halimii :))))) 1 ay sonrada ziyaret var heyecanlanıyorum günler geçtikçee bideee kız benimkii ne gıcııkkk günübirlik kendim geliyiimm diyom yok bir türlü ikna edemedim sinir oldum hıhbak ne hizli gecio:)
hakli ama :) gitme istmzler ztn ne zaman ziyarete gidcksnz kuzumaynen canım ya şafağı takmamaya çalışıyorum ,göndereli 1 ay olmuş daha dün gibi hatırlıyorum otobüse bindiğindeki o halimii :))))) 1 ay sonrada ziyaret var heyecanlanıyorum günler geçtikçee bideee kız benimkii ne gıcııkkk günübirlik kendim geliyiimm diyom yok bir türlü ikna edemedim sinir oldum hıh
bekki suprz yapablr kuzum hic belli olmaz:)bayramda diye düşünüyor ama bilmiyorum canım ya bende
sanmıyorum canım ya işten izin almam gerekeceği için süpriz yapmazbekki suprz yapablr kuzum hic belli olmaz:)
kız ne bakımdan haklı onu anlamadım niye istemiyormuş yahuu insan sevdiğini yanında ister sonuçta özlüyor gıcık buu okullar kapandıktan sonra 2 hafta içersinde gitmiş oluruzhakli ama :) gitme istmzler ztn ne zaman ziyarete gidcksnz kuzum
anladm kuzum hayirlisi olsun pek bsey kalmadi ztn temmuzadasanmıyorum canım ya işten izin almam gerekeceği için süpriz yapmaz
2 ay varanladm kuzum hayirlisi olsun pek bsey kalmadi ztn temmuzada
kiz deli o kadr uzak mesafeye gidecn blndgn yer haklilar istememkle:) bnde hazirnda gorcm izne gelck ksmetse:)kız ne bakımdan haklı onu anlamadım niye istemiyormuş yahuu insan sevdiğini yanında ister sonuçta özlüyor gıcık buu okullar kapandıktan sonra 2 hafta içersinde gitmiş oluruz
tamam kz cokmu hemen gecio zaman2 ay var
1 sene geçse hementamam kz cokmu hemen gecio zaman
sende ne cok sey istiyon kiz1 sene geçse hemen
ne uzak mesafesi canım arada 2 buçuk saat yol var sabah çıkarım öğlen onun yanında olurum bile bi bakımdan birazcıııkk haklıı bilmiyorum ya fazla özlemden oluyor bunlar be bu hazirannda baya çoğu yaren askerini görüceek hadi bakalıımmmkiz deli o kadr uzak mesafeye gidecn blndgn yer haklilar istememkle:) bnde hazirnda gorcm izne gelck ksmetse:)
bananesende ne cok sey istiyon kiz
hayrlisiyla INSALLAH:) artk yeni yarenler gelir .dne uzak mesafesi canım arada 2 buçuk saat yol var sabah çıkarım öğlen onun yanında olurum bile bi bakımdan birazcıııkk haklıı bilmiyorum ya fazla özlemden oluyor bunlar be bu hazirannda baya çoğu yaren askerini görüceek hadi bakalıımmm