- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
tanışmışızdır ya tanışmasak da sorun değil ki burda herkez sıcak kanlı tatlımİyiyim cok sukuur merhabaa tanismiydik biz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tanışmışızdır ya tanışmasak da sorun değil ki burda herkez sıcak kanlı tatlımİyiyim cok sukuur merhabaa tanismiydik biz :)
hemen hemen yakin safagmz .d160 dan düştük tatlım
Aynen oyle burasi cok farkli bir topik :) Askerin nerde ve safaginiz kac merak ettim benimki ankara polatlida safagi net olarak saymiyorum daha :))tanışmışızdır ya tanışmasak da sorun değil ki burda herkez sıcak kanlı tatlım
nabersn:)Efendim tatlimm :)
İyiyim canisi cok sukur ya 1 saat sonra okuldan cikicam aksama birsuru is bekliyor benii , senden naber kiz mehtapda azaliyor hadi bakalimnabersn:)
Senin kaç tatlımhemen hemen yakin safagmz .d
Allah kavuştursun tatlım şimdiden Benimki Ağrı /Merkez'de 160'dan düştük çok şükürAynen oyle burasi cok farkli bir topik :) Askerin nerde ve safaginiz kac merak ettim benimki ankara polatlida safagi net olarak saymiyorum daha :))
Sagol canim sizide Allah kavustursuun :) uzun donem martta gonderdim iste bi kac ay oldu bakalim :)Allah kavuştursun tatlım şimdiden Benimki Ağrı /Merkez'de 160'dan düştük çok şükür
uzun dönem mi kısa dönem mi peki
Aminn inşallah sağol tatlımSagol canim sizide Allah kavustursuun :) uzun donem martta gonderdim iste bi kac ay oldu bakalim :)
ne demek canım, çekinmiyorum da saymamaya çalışıyorum bi uzun zaman sonrasında baktığımda seviniyorum geçmiş baya diye ondan yani :) döneli baya oldu hatta usta birliğinde 1.ayı bitirdiAminn inşallah sağol tatlım
Şafağını söylemekten çekinme tatlım zaman çok hızlı geçiyor sonradan vay be nerden nereye düştük diyor insan
Acemi birliğinden döndü mü tatlım peki ?
Düşmedinet bir açıklama yok daha kuzucum
oh bitmiş nerdeyse tatlım benim :) biz de plakalara düştük çok şükür
174 balim:) bitmio bu 100ler:)Senin kaç tatlım
siz ananiz koynunda ben soguktan olemmi:)Kızlar kızlar gelem mi yanagizdan öpem miii
amdi tahminen kac safagnz canimne demek canım, çekinmiyorum da saymamaya çalışıyorum bi uzun zaman sonrasında baktığımda seviniyorum geçmiş baya diye ondan yani :) döneli baya oldu hatta usta birliğinde 1.ayı bitirdi
siz ananiz koynunda ben soguktan olemmi:)
nasilsn balimmm:)
iyi diyelim iyi olsun canım sen nasılsın ne var ne yoknasilsn balimmm:)
selaaaaaaaaaaaaaaaamselam kızlaarr