- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
aynen balim safak dusurmece ne olaun senin kac olduiyi diyelim iyi olsun canım sen nasılsın ne var ne yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen balim safak dusurmece ne olaun senin kac olduiyi diyelim iyi olsun canım sen nasılsın ne var ne yok
selammmm canimcm naslsn:)selam kızlaarr
268 canım yaaynen balim safak dusurmece ne olaun senin kac oldu
bitiyor cok sukur kz 100lere gelcen nerdyse:)268 canım ya
yaa yaa ne demezsiiinbitiyor cok sukur kz 100lere gelcen nerdyse:)
gercekten kz bnmde 174yaa yaa ne demezsiiin
demetimmm hos geldn cok ozledm kz seni nasilsnfistiklarim iyi gecelerrr napiyosunuz
azıcık kalmış kıııız ne güzel darısı bize inşallahgercekten kz bnmde 174
iyi geceler canım benim hoşgeldin takılıyoos sen napıyosun bakayımfistiklarim iyi gecelerrr napiyosunuz
ne azicigi kz bana bu bile cok geliyorazıcık kalmış kıııız ne güzel darısı bize inşallah
geçecek ama canım napalım çok diye diye kendimiz boşa yiyoruz yane azicigi kz bana bu bile cok geliyor
aynen ya bunada sukur 7ayi geride braktm ki 3ay gormuyrm alistm.bn mehtaba yonelyorm artk:)geçecek ama canım napalım çok diye diye kendimiz boşa yiyoruz ya
hazirana ne kaldı şunun şurasında kızaynen ya bunada sukur 7ayi geride braktm ki 3ay gormuyrm alistm.bn mehtaba yonelyorm artk:)
39gunum kaldi kizz:)hazirana ne kaldı şunun şurasında kız
az kalmış az39gunum kaldi kizz:)
darisi sizin izne olsun balimmmaz kalmış az
inşallah bebeğim ya beklemedeyiz bakalım çok özledimdarisi sizin izne olsun balimmm
aynen kuzum 3 aydr gormuyorm bnde coook ozledminşallah bebeğim ya beklemedeyiz bakalım çok özledim
bizim 3 ayıda geçtiaynen kuzum 3 aydr gormuyorm bnde coook ozledm