- 13 Ocak 2015
- 2.420
- 515
Eveett arada morelimiz bozulsada gecen zamani gordukce insan sukrediyor kiz :))hahahah aynen detayliniste :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eveett arada morelimiz bozulsada gecen zamani gordukce insan sukrediyor kiz :))hahahah aynen detayliniste :)
Kuzum ben senin safagi anlamadim 245gun sonra hangi ay ayin kaci oluyor ona baktinmi sen, ben internettekini hesapladim inanamiyorumdaAynen valla Kaldı 245 teyteytey
tabi kiz 7ayim gitto ha dile kolayEveett arada morelimiz bozulsada gecen zamani gordukce insan sukrediyor kiz :))
Yok kuzum doğru bu merak etme Ocak başına denk gelıyor izin kullanmadığı için Kı muhtemelen ocak başı gelecek :)) O yüzden doğruKuzum ben senin safagi anlamadim 245gun sonra hangi ay ayin kaci oluyor ona baktinmi sen, ben internettekini hesapladim inanamiyorumda
E tatlim hic izin kullanmiycakmi bundan sonra ,izin kullanmazsa cok cok iyi olur tabii :))Yok kuzum doğru bu merak etme Ocak başına denk gelıyor izin kullanmadığı için Kı muhtemelen ocak başı gelecek :)) O yüzden doğru
Kullansın canım ya 365 günün yanında 19 gün beklemek nedır kı beklerım valla :))E tatlim hic izin kullanmiycakmi bundan sonra ,izin kullanmazsa cok cok iyi olur tabii :))
Bizim daha 2 ayimiz gitti gecer be amannn gecerdir kiz cok pozitifim genetabi kiz 7ayim gitto ha dile kolay
E o kadar bekledikten sonra 19 gun nedirkii kuzum e kullanirsa ocak ortasindami gelicek 1 ay erkenden yaniKullansın canım ya 365 günün yanında 19 gün beklemek nedır kı beklerım valla :))
pozitif ol zaten kz negatf olma:)Bizim daha 2 ayimiz gitti gecer be amannn gecerdir kiz cok pozitifim gene
E o kadar bekledikten sonra 19 gun nedirkii kuzum e kullanirsa ocak ortasindami gelicek 1 ay erkenden yani
evet canım öyle olcaak bakalıımpozitif ol zaten kz negatf olma:)
Bazen negatif olabiliyorum hasretten dolayi ama iste iyi olmaya calisiyorum stres yaparsam kafaya cok takarsam gecen sene cikardigim gibi yine zona cikaririm amaninn Allah korusuunpozitif ol zaten kz negatf olma:)
Kuzum bosver bunu ya bosuna umutlandik hic yanievet canım öyle olcaak bakalıım
http://www.coruhpostasi.net/ozel-haber/askerlik-dustu-mu-askerlik-ne-zaman-dusecek-h519.html kızlar yine ben birşey buldum
elnden geldgnce takma bnde ozledm 3aydir gormuyorm ama yapacak bse yok:)Bazen negatif olabiliyorum hasretten dolayi ama iste iyi olmaya calisiyorum stres yaparsam kafaya cok takarsam gecen sene cikardigim gibi yine zona cikaririm amaninn Allah korusuun
Hala araştırıyorum napıyımKuzum bosver bunu ya bosuna umutlandik hic yani
Aynen canim elden bisi gelmezz 39gun sonra sonra kavusuyon kizelnden geldgnce takma bnde ozledm 3aydir gormuyorm ama yapacak bse yok:)
Canim boyle arastirdikca daha cok umutlaniyorsun sonra bos o yuzden bakma yani dusersede duser bakalimHala araştırıyorum napıyım
Amaaan neyse ben gidiyorum kuzucum öptüm iyi geceler yatın sizdeee damla yarın işin var güneş senınde okuluuun gezmeyın fazla yarın akşam yine geliin :)Canim boyle arastirdikca daha cok umutlaniyorsun sonra bos o yuzden bakma yani dusersede duser bakalim
he kizz cok sukur smdi 39gun bana gecmez:)Aynen canim elden bisi gelmezz 39gun sonra sonra kavusuyon kiz
tamam canim benim bende simdi yaticaktim kitap okuyorum :)) tabi kiz gelirim sende gel hadi optumAmaaan neyse ben gidiyorum kuzucum öptüm iyi geceler yatın sizdeee damla yarın işin var güneş senınde okuluuun gezmeyın fazla yarın akşam yine geliin :)
baybaaay kuzuuum :))))))) gelırıımtamam canim benim bende simdi yaticaktim kitap okuyorum :)) tabi kiz gelirim sende gel hadi optum