- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
oldu olacak evli olak hemen hepmz.dbanane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oldu olacak evli olak hemen hepmz.dbanane
ne güzel olur gızoldu olacak evli olak hemen hepmz.d
bide canıım mayıstaki gidecekler benimkinin alt devreleri olmıycaak ,haziranda gelicekmiş ya onu öğrendim bide ben ağustosta en üst devre olucakmış iyimi kötümü bilemedim yahuhayrlisiyla INSALLAH:) artk yeni yarenler gelir .d
hee kizzz ayni evn icinde oluruz hergn bi hayal etsene ah ulan ah .dne güzel olur gız
bn suan bsey anlamadm .d.dbide canıım mayıstaki gidecekler benimkinin alt devreleri olmıycaak ,haziranda gelicekmiş ya onu öğrendim bide ben ağustosta en üst devre olucakmış iyimi kötümü bilemedim yahu
aynen canım ya ne güzel olurduhee kizzz ayni evn icinde oluruz hergn bi hayal etsene ah ulan ah .d
aynen kz hayali bile guzelll:)aynen canım ya ne güzel olurdu
kuzumm mayısta gidicek olanlar varya hani işte onlar benimkinin askeriyeye gitmiycek haziranda gelceklermiş e alt devreleri iştee... Ağustos ayındada benimki artık en üst devre olucak rahatbn suan bsey anlamadm .d.d
hmm bmmki suan ust devre ck sukur darisi sana olsunkuzumm mayısta gidicek olanlar varya hani işte onlar benimkinin askeriyeye gitmiycek haziranda gelceklermiş e alt devreleri iştee... Ağustos ayındada benimki artık en üst devre olucak rahat
sağol canımm benimm inşallah yaa üst devre olunca tabi baya rahatlardırhmm bmmki suan ust devre ck sukur darisi sana olsun
tabi kiz su cektiryor alt devrelerine hep .d.dsağol canımm benimm inşallah yaa üst devre olunca tabi baya rahatlardır
Nasil yanii :)))tabi kiz su cektiryor alt devrelerine hep .d.d
Ben açıklayayım koğusa su basıyormuş üst devreler alt devrelerde o suyu kovalarla falan temızlıyormuşNasil yanii :)))
aciklamasini yapti fatmacim:)Nasil yanii :)))
Amann Allahiiimmmm :)))) bu askerlik bana bi nimett hihihii adam olsunlar biraz orda saka bi yana benimkinden bi ses cikmadi alt devre olmak konusundaBen açıklayayım koğusa su basıyormuş üst devreler alt devrelerde o suyu kovalarla falan temızlıyormuş
Cok guzel bi aciklamaydi alkisliyorum :)))aciklamasini yapti fatmacim:)
hahahah aynen detayliniste :)Cok guzel bi aciklamaydi alkisliyorum :)))
Amann Allahiiimmmm :)))) bu askerlik bana bi nimett hihihii adam olsunlar biraz orda saka bi yana benimkinden bi ses cikmadi alt devre olmak konusunda
Cok guzel bi aciklamaydi alkisliyorum :)))
Ne demek bebegiimm bende oyleyim yahuu pek bi pozitifiim keyifliyimm sukurr..Allah bozmasin kizÇok teşekkür ediyorum damlacıııım Ve güneşciiim Ay bu gece formum yerımde ahaha D
Aynen valla Kaldı 245 teyteyteyNe demek bebegiimm bende oyleyim yahuu pek bi pozitifiim keyifliyimm sukurr..Allah bozmasin kiz