- 13 Ocak 2015
- 2.420
- 515
sağol kuzuummm seninde anneciğine hayırlı olsuunn şimdiden :))))iyi tatlm smdiden hayirli olsun annecigine :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol kuzuummm seninde anneciğine hayırlı olsuunn şimdiden :))))iyi tatlm smdiden hayirli olsun annecigine :)
oo kuzum hosgeldn nasilsin nasil gidiyor :)bende iyiyimm
sagol tatlim :)sağol kuzuummm seninde anneciğine hayırlı olsuunn şimdiden :))))
geldimi kz kac gun kaldiki bse olmaz kuzum ztn safagi yediniz bitti saylrcanlar askerimi yolcu ettim bugün artık izin kullanmıycaz çok alıştım varlığına göndermek çok zor geldi
geldi gitti kuzum 15 gün mazeret aldı ama 10 gün hastanede kaldı zaten şafak 79geldimi kz kac gun kaldiki bse olmaz kuzum ztn safagi yediniz bitti saylr
anladm balim buyuk gecmis olsun bsey olmaz uzulme baksana cok sukur bitti bitecek fasak az cok degilgeldi gitti kuzum 15 gün mazeret aldı ama 10 gün hastanede kaldı zaten şafak 79
beklicez sabırla kuzum onlar iyi olsun da :)anladm balim buyuk gecmis olsun bsey olmaz uzulme baksana cok sukur bitti bitecek fasak az cok degil
bişi değil kuzuuum :)sagol tatlim :)
kz kacak nerelerdsn
kıızzz nolduuu sanaaaaaaOfffff offfffff
balimm
Canım sen benden beceriklisin yaparsan sen yaparsin ben yapamayacam pes ediyorum
hayırdır balım ne oldu?Offfff offfffff
hayırdır balım ne oldu?
Efkârlandım be kızlaaaar Geçicek mi dersiniz bugünlerkıızzz nolduuu sanaaaaaa
Ver bi tane de ben yakayımOfffff offfffff
geçicek bebeğimm tatlı bir anı olarak kalıcak bugünler de:)Efkârlandım be kızlaaaar Geçicek mi dersiniz bugünler
Hahhaha aynen bebeğim yoğunluktan katılamıyoruzcanımm
hahahaha kuzummm güldürme Allah içinnn Yok yaaa pes etmeyelim de bu konuda ara verelim dünya yimakları aşar biziiii
Doldur be meyhaneciVer bi tane de ben yakayım
İnşaAllah bitanrmmmm inşaAllahhgeçicek bebeğimm tatlı bir anı olarak kalıcak bugünler de:)