- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
arada geliyo ha bunlara manyak mı ne ya hepsideE benimkide öyleeee Dengesizin yanı sıra odunda Bide salak Bide gıcık Bide nanyak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arada geliyo ha bunlara manyak mı ne ya hepsideE benimkide öyleeee Dengesizin yanı sıra odunda Bide salak Bide gıcık Bide nanyak
kizzzarada geliyo ha bunlara manyak mı ne ya hepside
canıııııııııııım
yazmasak pas verdigin yok ha :) nasilsn canimcanıııııııııııım
aşk olsun kız iyiyim canım benim sen nasılsınyazmasak pas verdigin yok ha :) nasilsn canim
bende iyiym cok sukur balim ya ne olsun surunup gidyorz .d.daşk olsun kız iyiyim canım benim sen nasılsın
çok sıkılıyom ben yabende iyiym cok sukur balim ya ne olsun surunup gidyorz .d.d
niyee gii:)çok sıkılıyom ben ya
bilmiyom canımm yaniyee gii:)
Sonrası akar gider zaten balım :)aynen zaten izne gelip gittkten snra iki rakamlara dusecez cok sukur :)
kız hiç pas vermiyon heSonrası akar gider zaten balım :)
Balım kimse yok sandım ben ya geç giriyorum ya millet uyuyo genelde yoksa sana nasıl pas vermem aaa :) nasılsın tatlimm :)kız hiç pas vermiyon he
hadi hadiiii iyiyim canım çok şükür sen nasılsınBalım kimse yok sandım ben ya geç giriyorum ya millet uyuyo genelde yoksa sana nasıl pas vermem aaa :) nasılsın tatlimm :)
Valla saat 11 de yurda gelince iyi olunmuyo hayattan koprum hele vurdan tam koptum arada yazmaya calisiyom ana genelde okuyorum :)hadi hadiiii iyiyim canım çok şükür sen nasılsın
ay çok yorucu canım ya az kaldı ama tatileValla saat 11 de yurda gelince iyi olunmuyo hayattan koprum hele vurdan tam koptum arada yazmaya calisiyom ana genelde okuyorum :)
Direk bitecek allahtan kuzum yaa mezun olcam inşallah o yüzden dayanmaya çalışıyorum :) yatak hayali ile yaşıyorum :)ay çok yorucu canım ya az kaldı ama tatile
hahahahha hadi inşallah canım benimDirek bitecek allahtan kuzum yaa mezun olcam inşallah o yüzden dayanmaya çalışıyorum :) yatak hayali ile yaşıyorum :)
günaydıııııııııııııııııııııııınGünaydın yarenlerr
Nasılsınn tatlım napıyosungünaydıııııııııııııııııııııııın