- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
Doldur be meyhaneci boş kalmasın kadehimizDoldur be meyhaneci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doldur be meyhaneci boş kalmasın kadehimizDoldur be meyhaneci
İçeliiiiiimmmm güzelleşelimmmmmmmmmm hobaaaaaaaDoldur be meyhaneci boş kalmasın kadehimiz
Hepte gece geliyosun zatinben geldimmmmm
ac kadehi ustam bu gece de sarhosuz kalan saglar bizimdir acidan mayhosuz:)Doldur be meyhaneci boş kalmasın kadehimiz
nidem nidem basimi alip nirelere gidemHepte gece geliyosun zatin
2 satırlık adamları musallat ettik önrümüze, bundandır böylee dibe vuruşumuzzzzz.. Ahhhh çok severim sılayıııı Gızzz hani sen bizeşarkı söylicektinnn hııııı haniiii?ac kadehi ustam bu gece de sarhosuz kalan saglar bizimdir acidan mayhosuz:)
çok bunaldım hiç keyfim yokİçeliiiiiimmmm güzelleşelimmmmmmmmmm hobaaaaaaa
ulaaaaaaaanac kadehi ustam bu gece de sarhosuz kalan saglar bizimdir acidan mayhosuz:)
kiz unutyorum yemin ederim :) bnde seviyorum silayi iyidir kereta2 satırlık adamları musallat ettik önrümüze, bundandır böylee dibe vuruşumuzzzzz.. Ahhhh çok severim sılayıııı Gızzz hani sen bizeşarkı söylicektinnn hııııı haniiii?
Al bendende o kadar be kuzuuuuuu çok bunaldımmmmm çok sıkıldımmmm geçsin, bitsin şu günlerçok bunaldım hiç keyfim yok
of ki ne of beee :)Offf
ulaaaaaaaan
Hadi şimdi söyle hadi hadi hadikiz unutyorum yemin ederim :) bnde seviyorum silayi iyidir kereta
yarin cekerim kayida yollarm oglen soze kareoke den bulurum ritimle daha iyi cikarHadi şimdi söyle hadi hadi hadi
aglamakliyim ya sürekli offff ulaaaaan dagitacam burayi kizlarAl bendende o kadar be kuzuuuuuu çok bunaldımmmmm çok sıkıldımmmm geçsin, bitsin şu günler
of ki ne of beee :)
safagim cokk kafayi yicemmm haaa
Ay bende Maviş bendesafagim cokk kafayi yicemmm haaa
gecermi kuzum yaaa 178gunnnAy bende Maviş bende
Ağla bebeğimmm rahatlıyo insan..aglamakliyim ya sürekli offff ulaaaaan dagitacam burayi kizlar