- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kz kacak nerelerdsnSelaaam yavrulaar baya oldu gelmeyeli
nabersn canimGünaydiiinnn yarenleerr :) buguunn pek bi neseliyimm sizler nasilsinizz ?? :))
iyiyimm tatliiimmm cok sukur o sinirle gecirdigim gunleri atlattim benimkinide akıllandirdim erkek erkege dalga konusunu okudun utandim simdi dediydi ahaha nasil tersledim,bagirdim acayip rahatladimm ! Sen nasilsin napiyorsun gorusmeyeli kuzumnabersn canim
anladm balim sevndm olayin kapanmasna:) bnde naoim balim dusunyorm kaynanama ne hediye alim anneler gnu icn:)iyiyimm tatliiimmm cok sukur o sinirle gecirdigim gunleri atlattim benimkinide akıllandirdim erkek erkege dalga konusunu okudun utandim simdi dediydi ahaha nasil tersledim,bagirdim acayip rahatladimm ! Sen nasilsin napiyorsun gorusmeyeli kuzum
Simdilik kapandi arada ima ederek korkutmaya calisirim ben onuuu :))) sen bide onu bana sor yanlarina gidememde telden arayarak kutlarim heralde ya bide kendi anneme ne alsam ust bas flan .. kahve,havlu takimi flan alabilirsin canim yada kapaliysa hos bir esarp olabilir..anladm balim sevndm olayin kapanmasna:) bnde naoim balim dusunyorm kaynanama ne hediye alim anneler gnu icn:)
yok balim kapali degl igtiyaci 9an bsey almk istyrm kesaklama kabi pasta.tpasta.tabagi alrm bir herlde dusunrm artk:) sn nye gtmcn arican hediye almyirsn kuzumSimdilik kapandi arada ima ederek korkutmaya calisirim ben onuuu :))) sen bide onu bana sor yanlarina gidememde telden arayarak kutlarim heralde ya bide kendi anneme ne alsam ust bas flan .. kahve,havlu takimi flan alabilirsin canim yada kapaliysa hos bir esarp olabilir..
Anladim kuzum ya ben gidemem cunku o ilcede uzakta yani o yuzden telefonda kutlarim :)yok balim kapali degl igtiyaci 9an bsey almk istyrm kesaklama kabi pasta.tpasta.tabagi alrm bir herlde dusunrm artk:) sn nye gtmcn arican hediye almyirsn kuzum
hmm uzaksa haklsn bn yakin die sanyordum canim :)Anladim kuzum ya ben gidemem cunku o ilcede uzakta yani o yuzden telefonda kutlarim :)
selam canim iyi olmaya calisyorz sen naslsnSlm Kizlar coktandir yazmiyordum bende.. Nasilsiniz bakalim
aynen kuzum gidemesemde mutlak telefon ederim yani :) Kendi anneme almam lazım ama işte ne alsamhmm uzaksa haklsn bn yakin die sanyordum canim :)
ne ihtiyaci var bilirsin annenin ihtiyaci olan bsey al kuzumaynen kuzum gidemesemde mutlak telefon ederim yani :) Kendi anneme almam lazım ama işte ne alsam
Kız yanında sürekli olamadığım için ne ihtiyacı olduğunu bende pek fazla bilmiyorum kii .. Mutfakta ihtiyacı olan birşey olmadığını sanıyorum ama üst baş alsam daha iyi olur sankine ihtiyaci var bilirsin annenin ihtiyaci olan bsey al kuzum
yani kiyafet al o zaman kuzum :)Kız yanında sürekli olamadığım için ne ihtiyacı olduğunu bende pek fazla bilmiyorum kii .. Mutfakta ihtiyacı olan birşey olmadığını sanıyorum ama üst baş alsam daha iyi olur sanki
aynen kuzum şimdi çıkıcam bi geziniyim hoşuma giden olursa alırım artıkyani kiyafet al o zaman kuzum :)
iyi tatlm smdiden hayirli olsun annecigine :)aynen kuzum şimdi çıkıcam bi geziniyim hoşuma giden olursa alırım artık
bende iyiyimmiyi tatlm smdiden hayirli olsun annecigine :)