- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
ooo canım hoşbuuldum buralar çok seessiz kalmış sanki ya :)oo kuzum hosgeldn nasilsin nasil gidiyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooo canım hoşbuuldum buralar çok seessiz kalmış sanki ya :)oo kuzum hosgeldn nasilsin nasil gidiyor :)
Ağlamayınn kızlar yaaa şükür diyelim sağlığınız yerinde.. Gökhan geldiğinden beri hastanede babasıı ölümden döndü kaç defa.Ağla bebeğimmm rahatlıyo insan..
yok cnm ya biz dolduryorz burayi:) safak bi dusseydi iyiydi. senin nasl gidyorooo canım hoşbuuldum buralar çok seessiz kalmış sanki ya :)
arada geliyorlar zaten bebeğimAğla bebeğimmm rahatlıyo insan..
geçmez gibi geliyor ama geçecekgecermi kuzum yaaa 178gunnn
umarim ya bunaldm artkgeçmez gibi geliyor ama geçecek
bende baya hemdeumarim ya bunaldm artk
nyse motivemizi yuksek tutalm bak 200lere gecmssn ztn ne kaldiki surda :))bende baya hemde
ya yaa ne demezsinnyse motivemizi yuksek tutalm bak 200lere gecmssn ztn ne kaldiki surda :))
kz moralimizi bozunca elmze ne gecio hic bsey o yizden mutlu olamlm oylede gececk byledeya yaa ne demezsin
ama hiiiç keyfim yok benimkz moralimizi bozunca elmze ne gecio hic bsey o yizden mutlu olamlm oylede gececk bylede
gul kiz biraz ALLAH can sagligi versin gerisi gelirama hiiiç keyfim yok benim
haklısın canımda ne bileyimgul kiz biraz ALLAH can sagligi versin gerisi gelir
hadi gul kz cadi icini ferah tut bseye takma kafani cok sukur geciyor zamanhaklısın canımda ne bileyim
amaaaaaaaaaaaaaaan be canım bugün böyle oldum nedensehadi gul kz cadi icini ferah tut bseye takma kafani cok sukur geciyor zaman
olmaaaaaaa canim oyle:)amaaaaaaaaaaaaaaan be canım bugün böyle oldum nedense
olmaaaaaaa canim oyle:)