- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
Naber kuşummm basılsın?eneee yeni gördüm balım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naber kuşummm basılsın?eneee yeni gördüm balım
iyidir canım benim sen nasılsınNaber kuşummm basılsın?
İyi diyeyim iyi olayım balımmm:)iyidir canım benim sen nasılsın
nasıl gidiyor canım? ben çok sıkılıyomİyi diyeyim iyi olayım balımmm:)
Bendeeeeeee çok sıkılıyommmm İnişli çıkışlı gidiyo balımmmm.. Senin nasıl gidiyo?nasıl gidiyor canım? ben çok sıkılıyom
bizimde aynen öyle canım ya değişik değişikBendeeeeeee çok sıkılıyommmm İnişli çıkışlı gidiyo balımmmm.. Senin nasıl gidiyo?
Çok bunaldım be kuzuuuubizimde aynen öyle canım ya değişik değişik
bende canım ya bayağı hemdeÇok bunaldım be kuzuuuu
Allahımmm yardımcımız olsun balımmm Sağ salim şu zor zamanları atlatabilelimmmbende canım ya bayağı hemde
bazen hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ya 3 ay olmuş daha gideli böyle düşününce zor geliyorAllahımmm yardımcımız olsun balımmm Sağ salim şu zor zamanları atlatabilelimmm
Geçiyo bitanemmmm biraz daha sabır.. Hele bi alt devreleriniz gelsin kendini çok daha iyi hissediceksin.. Zamanın geçtiğini farkediceksin ozaman:)bazen hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ya 3 ay olmuş daha gideli böyle düşününce zor geliyor
istemiyom bananeGeçiyo bitanemmmm biraz daha sabır.. Hele bi alt devreleriniz gelsin kendini çok daha iyi hissediceksin.. Zamanın geçtiğini farkediceksin ozaman:)
Sus gızzzz İsticeksin işteistemiyom banane
öf dengesiz dengesiz davranıyo bana vurma ona vurSus gızzzz İsticeksin işte
meraba cnm malesef yok:)kızlarr merhabalar izmir menemen topçu kışlası ile ilgili bilgisi olan var mı aramızda ?
ne tepki verdi peki:)kizlarrr bn geldimm:)bugun babam bi sevgilim oldugunu ogrendi.,acayip panik halindeyim :) kostum size geldim:)
E benimkide öyleeee Dengesizin yanı sıra odunda Bide salak Bide gıcık Bide nanyaköf dengesiz dengesiz davranıyo bana vurma ona vur
Sen geldin ben yatıyom balımmmmm:) iyi geceleeeeeerrt:)ben geldm kizceler
ben geldim diye kaciyon degilmiii:)) saka saka hadi iyi geceler tatlm:)Sen geldin ben yatıyom balımmmmm:) iyi geceleeeeeerrt:)