- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
inanma kuzim netlesene kadr byle umitlendiryorlar ya bosaaaYa hiç sorma bende de öyle benimkinin annesine biri askerlik düştü demiş ama bilmedim umutlandiriyorlar ya bizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inanma kuzim netlesene kadr byle umitlendiryorlar ya bosaaaYa hiç sorma bende de öyle benimkinin annesine biri askerlik düştü demiş ama bilmedim umutlandiriyorlar ya bizi
Dusmez mi acaba yainanma kuzim netlesene kadr byle umitlendiryorlar ya bosaaa
bide romantik not yazmis sapsik :) neyse birazcik affettim onu: )Ayyyyy çok güzel canimmsin hadi iyisin heeee
bakalm annelr gnunde belli olur dediler kuzum INSALLAH duser keske dusse tek temennimz o vallaDusmez mi acaba ya
Eneeeeeeeemmmm Kııız bugün bizim hastanenin koridorunda vardı karafatmaaaaaa Kaçıştıkkk, ödümüz patladııııı Zavallıcık o da bizden korktu sanırsam kaçmaya çalıştııı... Iyyyyy iğrenç ama yaaa Hastane ortamında tam bir rezalettttt Fotosunu çekip show habere mi yollasaydım acepay ne demezsn kz gecen yaz ustume karafatma dustu kocaman odum koptu
kuzum daha bile azdi da beyfendi 14 gun ceza aldi,bu cezayi eklemiş halimizMASSALLAH cok azalmis kuzum:)
Heheheh Allah bozmasin canim mutluluğunubide romantik not yazmis sapsik :) neyse birazcik affettim onu: )
Pazara az kaldı canim bakalım bi umut belkide olurbakalm annelr gnunde belli olur dediler kuzum INSALLAH duser keske dusse tek temennimz o valla
Eneeeeeeeemmmm Kııız bugün bizim hastanenin koridorunda vardı karafatmaaaaaa Kaçıştıkkk, ödümüz patladııııı Zavallıcık o da bizden korktu sanırsam kaçmaya çalıştııı... Iyyyyy iğrenç ama yaaa Hastane ortamında tam bir rezalettttt Fotosunu çekip show habere mi yollasaydım acep
saol kuzumm :) siz nasil oldunuz bakimHeheheh Allah bozmasin canim mutluluğunu
anladim kuzum bunada sukur yaa azaldi gene darisi bze:)kuzum daha bile azdi da beyfendi 14 gun ceza aldi,bu cezayi eklemiş halimiz
amin kuzum biz gidelim ki sira da size gelsin:)anladim kuzum bunada sukur yaa azaldi gene darisi bze:)
hahaha bencde sikayet etseydnz gastanenin incde ne isi var die .d kz bnmde odum kipmustu kocaman kara bsey iy :)Eneeeeeeeemmmm Kııız bugün bizim hastanenin koridorunda vardı karafatmaaaaaa Kaçıştıkkk, ödümüz patladııııı Zavallıcık o da bizden korktu sanırsam kaçmaya çalıştııı... Iyyyyy iğrenç ama yaaa Hastane ortamında tam bir rezalettttt Fotosunu çekip show habere mi yollasaydım acep
Iyiyiz canim çok şükürsaol kuzumm :) siz nasil oldunuz bakim
aynen hadi hayrlisi INSALLAH duser yaa gobecikler atarmPazara az kaldı canim bakalım bi umut belkide olur
aynen balim hemencik gidin de sira bize gelsn hemennn:)))amin kuzum biz gidelim ki sira da size gelsin:)
Karşılıklı oynarız burdaaynen hadi hayrlisi INSALLAH duser yaa gobecikler atarm
aynen kz o zaman degmeyin keyfime ay dusse manyak.olur beeKarşılıklı oynarız burda
insallah kuzum :)aynen balim hemencik gidin de sira bize gelsn hemennn:)))
masallah kuzum sizeeIyiyiz canim çok şükür