- 13 Ocak 2015
- 2.420
- 515
bu gecede aramaz artık yarına kaldıı offf off kuzum çıldırıcam artık ((((sakin ol balim illaki aricak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu gecede aramaz artık yarına kaldıı offf off kuzum çıldırıcam artık ((((sakin ol balim illaki aricak
aynen ya ooooof beeeeeeeeeeah tam gelselerde bi rahatlasak be:)
izne gelsede bi rahatlardm az da olsa offfaynen ya ooooof beeeeeeeeee
yarin arar INSALLAH kuzum skma canini fazlabu gecede aramaz artık yarına kaldıı offf off kuzum çıldırıcam artık ((((
inşallah tatlıımm... konuşamadıkça daha çok stres yaptım ister istemezyarin arar INSALLAH kuzum skma canini fazla
haklsn balim ne desen ama sabretinşallah tatlıımm... konuşamadıkça daha çok stres yaptım ister istemez
İnşallah balım :/Yok kuzu yok beni aşar :)) hem her seferinde boyumun ölçüsünü Alıp geliyorum
Amin canm aminn.. Tezkere Alıp gidenler oldukça hep koyuyor zaten ondan böyle oluyorlar.. İnşLlah su gibi akar zaman:)
canimİnşallah balım :/
Balım
sabrediyorum kuzum artıkk zar zoorr.....haklsn balim ne desen ama sabret
ee napynsabrediyorum kuzum artıkk zar zoorr.....
naber kuzum naslsn safak kac:)
napıyım canım yaa zaman geçsin diye boş boş takılıyorum buralarda.. sen napıyosun kuzumee napyn
aynen oyle ya mayisada girdik hemen gecmek bilmior zamsnnapıyım canım yaa zaman geçsin diye boş boş takılıyorum buralarda.. sen napıyosun kuzum
bilmiyor canım ya mayısı bitirsek rahatlıycaz ama işte sabredebilirseekkaynen oyle ya mayisada girdik hemen gecmek bilmior zamsn
aynen seninki izne ne zaman geliyordu canımbilmiyor canım ya mayısı bitirsek rahatlıycaz ama işte sabredebilirseekk
izne gelmiycek gibi canım temmuzda bayramdan sonra abisinin düğünü olursa o zaman izni alırda,ailesiyle beraber haziranda ziyarete gidicez tabi bu olayları güzel atlatırsakaynen seninki izne ne zaman geliyordu canım
anladim tatlim hayrlisi olsun haziranda ne zaman gdcksnz ksnet olursa 3aydr gormuyorm.benizne gelmiycek gibi canım temmuzda bayramdan sonra abisinin düğünü olursa o zaman izni alırda,ailesiyle beraber haziranda ziyarete gidicez tabi bu olayları güzel atlatırsak
canım işte okullar kapandıktan sonra ilk fırsatta gideriz, haziranda bizimde 2 olur görmeyeli.. sizin zaten baya olmuş kuzum ya haziranda kavuşuyorsunuz askerinle aran iyi dimianladim tatlim hayrlisi olsun haziranda ne zaman gdcksnz ksnet olursa 3aydr gormuyorm.ben
aynen bn gormiyeli baya oldu valla iyi desem yalan olur degisik pskoljde uyanyorz bi iyi bi koyu dengede tutamadk bi turlucanım işte okullar kapandıktan sonra ilk fırsatta gideriz, haziranda bizimde 2 olur görmeyeli.. sizin zaten baya olmuş kuzum ya haziranda kavuşuyorsunuz askerinle aran iyi dimi