- 13 Ağustos 2014
- 5.577
- 2.435
hb tatlim iyiyim cok sukur ..sen nasilsinhosgeldn sekerim naslsn:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hb tatlim iyiyim cok sukur ..sen nasilsinhosgeldn sekerim naslsn:)
ne sirin kiz bu :))Eki Görüntüle 1516942 goksel bana bunu yollamis kuzum
Ben kışın dışarı sermiyom kızzzx:) kaloriferle daha çabuk kuruyo içerdeee:) dışarısı zaten kömür mömür kokuyooo:)tabi kiz gelirim havada isindi zevkle srrerm kisin donyordum cikmaya camasr icin
bnde iyiym cok sukur kuzum safak kac oldu:)hb tatlim iyiyim cok sukur ..sen nasilsin
Çooookll tatlııııı balımmmmmmm:) düşünceli göksel eniştereeee:)Eki Görüntüle 1516942 goksel bana bunu yollamis kuzum
kendini yollamis goksel banane sirin kiz bu :))
bizm burasi hep bahceli kuzum pek ev yok o yuzden hep disari balkona seryorz:))Ben kışın dışarı sermiyom kızzzx:) kaloriferle daha çabuk kuruyo içerdeee:) dışarısı zaten kömür mömür kokuyooo:)
atarsa 107bnde iyiym cok sukur kuzum safak kac oldu:)
hahaha uyu bunla kuzum sar eniste gelene kadsrkendini yollamis goksel bana
Bende iyi bebegim ne olsunne olsun canim ya ayni :) senden
MASSALLAH cok azalmis kuzum:)atarsa 107
nasil gecyor bnde zaman durduBende iyi bebegim ne olsun
Hoşgeldin baaaalll:)
ihihihihi iyiyim kara üzümümmm, fındık tanemmmm sen nasılsııın?
damlacanımmmnmmm:) naber balımmm:)
Bahçeli evlere bayılırımnmmmm:) çiçekler böcekler ohh misss:)bizm burasi hep bahceli kuzum pek ev yok o yuzden hep disari balkona seryorz:))
saol balimmmm:)Çooookll tatlııııı balımmmmmmm:) düşünceli göksel eniştereeee:)
Ya hiç sorma bende de öyle benimkinin annesine biri askerlik düştü demiş ama bilmedim umutlandiriyorlar ya bizinasil gecyor bnde zaman durdu
saftirik diyo ki benim parfumumu sık arada bn gibi dusun sarilhahaha uyu bunla kuzum sar eniste gelene kadsr
Ayyyyy çok güzel canimmsin hadi iyisin heeeeEki Görüntüle 1516942 goksel bana bunu yollamis kuzum
ay ne demezsn kz gecen yaz ustume karafatma dustu kocaman odum koptuBahçeli evlere bayılırımnmmmm:) çiçekler böcekler ohh misss:)
iste gelene kadr oyle yap saril idare et kuzu hahahsaftirik diyo ki benim parfumumu sık arada bn gibi dusun saril