- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
Aynen canım bizimki izin kullanmaz o zaman 1 ayda erken gelir Allaaaaaaahaynen kz o zaman degmeyin keyfime ay dusse manyak.olur bee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım bizimki izin kullanmaz o zaman 1 ayda erken gelir Allaaaaaaahaynen kz o zaman degmeyin keyfime ay dusse manyak.olur bee
Hepimize canım benimmasallah kuzum sizee
Nerdee... Aramadi bugun,maf oldum ben psikolojim hic iyi degil..canimm yazdiklarini okudum naptin konusabildin mi?
way be suoer olurduAynen canım bizimki izin kullanmaz o zaman 1 ayda erken gelir Allaaaaaaah
nildu kuzum hayrdrNerdee... Aramadi bugun,maf oldum ben psikolojim hic iyi degil..
Nerdeee o günleeeeeerway be suoer olurdu
canım dün akşamdan beri kendimi baya kastım arasada artık rahatlasam yaa sinirdeen kafayı yicektim bugün o orda rahatsız ben burda içten içe kendimi yiyiyorum nasıl birşey bunildu kuzum hayrdr
arar balim elbet sakin ol braz bekle kuzumcanım dün akşamdan beri kendimi baya kastım arasada artık rahatlasam yaa sinirdeen kafayı yicektim bugün o orda rahatsız ben burda içten içe kendimi yiyiyorum nasıl birşey bu
ah ah efkarlandim:)Nerdeee o günleeeeeer
öyle valla kiz sizin nasıl gidiyor var mi bi yaramazlıkah ah efkarlandim:)
beklemekten başka çarem yok canım yaarar balim elbet sakin ol braz bekle kuzum
Ettik şikatey kıııızzz ilaçlamaya geliceklerdi sözdeeee:)hahaha bencde sikayet etseydnz gastanenin incde ne isi var die .d kz bnmde odum kipmustu kocaman kara bsey iy :)
iyi yaptnz balim :)Ettik şikatey kıııızzz ilaçlamaya geliceklerdi sözdeeee:)
valla balim ya bigunmz farkli diger gunumz farkli byle gidyoruz sizdeöyle valla kiz sizin nasıl gidiyor var mi bi yaramazlık
ah bu beklemek insani delirtrbeklemekten başka çarem yok canım ya
hemde nasıll saatler geçtikçe ben dahada fenalaşıyorumah bu beklemek insani delirtr
bizimde öyle canım biliyorsun az çokvalla balim ya bigunmz farkli diger gunumz farkli byle gidyoruz sizde
sakin ol balim illaki aricakhemde nasıll saatler geçtikçe ben dahada fenalaşıyorum
ah tam gelselerde bi rahatlasak be:)bizimde öyle canım biliyorsun az çok