- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harfler olmadan anlaştığımsınnn
Hahaha aklımdan o geçti canim benimde nasilsin kara dutumHarfler olmadan anlaştığımsınnn
hos buldummmmmmHooos geldiiiiiiin
denizzcan:)
Naber canimhos buldummmmmm
ne olsun canim ya ayni :) sendenNaber canim
Hoşgeldin baaaalll:)kizlarrrrr bn geldimm:)
ihihihihi iyiyim kara üzümümmm, fındık tanemmmm sen nasılsııın?Hahaha aklımdan o geçti canim benimde nasilsin kara dutum
damlacanımmmnmmm:) naber balımmm:)denizzcan:)
hb balimm..nasilsinsin ?Hoşgeldin baaaalll:)
ihihihihi iyiyim kara üzümümmm, fındık tanemmmm sen nasılsııın?
damlacanımmmnmmm:) naber balımmm:)
nasilsin denizimmmm:) bendende ne olsun balim iyi diyelm i6i olsun:)Hoşgeldin baaaalll:)
ihihihihi iyiyim kara üzümümmm, fındık tanemmmm sen nasılsııın?
damlacanımmmnmmm:) naber balımmm:)
İyim allaha şükür balımmm.. Çamaşır asıcam:) eneeemmm makinem isyan etmiş üstünde ne var ne yok fırlatmış yereeee:):):) sen nasılsııın? Napan kuzummm?hb balimm..nasilsinsin ?
hosgeldn sekerim naslsn:)kizlarrrrr bn geldimm:)
İyim balımmm nolsun yaa:) çamaşır asıcam gel kız yardım et:)nasilsin denizimmmm:) bendende ne olsun balim iyi diyelm i6i olsun:)
iyiyim bende kuzum ya..oyle takilmaca..kolay gelsin kuzucumİyim allaha şükür balımmm.. Çamaşır asıcam:) eneeemmm makinem isyan etmiş üstünde ne var ne yok fırlatmış yereeee:):):) sen nasılsııın? Napan kuzummm?
tabi kiz gelirim havada isindi zevkle srrerm kisin donyordum cikmaya camasr icinİyim balımmm nolsun yaa:) çamaşır asıcam gel kız yardım et:)
Sağol hayatııııımiyiyim bende kuzum ya..oyle takilmaca..kolay gelsin kuzucum