- 13 Şubat 2014
- 2.019
- 45
kuşum napıyon nasılsın bakalım yedin bitirdin askerliği vallaamiinn, kalbim ağzımda atıyor ya çıkacak yerinden 9 gibi kavuşucaz inşallah bebeğim en geççç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuşum napıyon nasılsın bakalım yedin bitirdin askerliği vallaamiinn, kalbim ağzımda atıyor ya çıkacak yerinden 9 gibi kavuşucaz inşallah bebeğim en geççç
Günaydın canısıııııı bende özledimmm
senin askern teskere alacak hazrnda bnmkde izne gelcek :)kuşum napıyon nasılsın bakalım yedin bitirdin askerliği valla
sana yazcktm yanls oldu:) senin askern teskere alcak hazirnda bnmkde izne gelck:)nasılsın canımcımmm :)))
sana yazcktm yanls oldu:) senin askern teskere alcak hazirnda bnmkde izne gelck:)
Soğuk davranıyo gibi bana karşı. Eski hassasiyetini göremiyorum onun malesef başından savıyo gibime geliyor. Siz ne diyosunuz kızlar bu dönemlerden geçen var mı aranızda?olabilir kuzum koşturmacalar o stres yormuş olabilir onu
:) anladim balim az kalms ya siz tezkere alinda sra bze gepsn aguststa 2 aymz kalio bzmde.cok sukur:)haha olur öyle şekerim yalnız biz Haziran da değil Ağustosta teskere alacaz inşallah :)) oh oh az kalmış mehtap say damlacım :)
normal cnm strees altndalar cnku senin safak kacSoğuk davranıyo gibi bana karşı. Eski hassasiyetini göremiyorum onun malesef başından savıyo gibime geliyor. Siz ne diyosunuz kızlar bu dönemlerden geçen var mı aranızda?
100lerdesin canım benim çok şükür. Sayilardan nefret ettim kizbnmde 170gun
100de bitsn 3rakamlilardan biktim kz:)100lerdesin canım benim çok şükür. Sayilardan nefret ettim kiz
Soyliyim bitsin hemen ayip ediyon100de bitsn 3rakamlilardan biktim kz:)
Iyiyim canim ben kendi adima sen nasılsın bakalımKuzular Nasılsınızzz
canimm yazdiklarini okudum naptin konusabildin mi?iyi günler kızlar..
hahahhaha aynen bebegim benden de bu kadar
Katılırım bebegim ama buna değilkuzuum pes etme ama ben senden o potansiyeli gördüm sen katılırsın bir daha
Hooos geldiiiiiiinben geldm:)