- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
Ben bisey anlamadım
biz tartışmıştık ya kuzum gitmiş annesine anlatmış dangalak ya sinirimi zıplattı çözmek için anlattım diyo bide puf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bisey anlamadım
aaa kuzum annesine niye soylmis ya,kadinin haberi olmasaydi iyi olurdu..olsun kuzum sen konu acilinca kayinvalidene güzelce anlatirsin..hm o da anlatr belkide snn anladigin gibi degildir hicbiseybenim uyuz tuttu bu tartıştığımız olayı annesine yazdı kuzum yazma dediğim halde. bende telefonu yüzüne kapadım. şimdi nasıl giderim bi daha onlara. bi daha size gitmicem dedim aynen gitme dedi. şuna bak ya anneler günüde yaklaşıyo buhran bastı yeminle.
Sirun neydi canim Peki? Ne demiş nasıl anlatmış? Utandirmis mi senibiz tartışmıştık ya kuzum gitmiş annesine anlatmış dangalak ya sinirimi zıplattı çözmek için anlattım diyo bide puf
kışı gibi yazı da abartılı yaşarsak bu sene işimiz iş kız. ay bide nasıl erik çekiyo canım anlatamam aşeriyom sankiÇok sıcak canim ya fazla sıcak
Ay ben çok severim erigi ekşi ekşi bide tuz geçen hafta almıştı annemkışı gibi yazı da abartılı yaşarsak bu sene işimiz iş kız. ay bide nasıl erik çekiyo canım anlatamam aşeriyom sanki
ayyy ben de bayılıyorum onlara bebeğimmyaaaaaaaaa bu sevgili kitapları cokk guzelmissss,cok heveslendimm ayy
of of of diyorum başka bir şey demiyorum bebeğimAy ben çok severim erigi ekşi ekşi bide tuz geçen hafta almıştı annem
yapcam bnde kuzum bnmki cok mutlu olur..ay cok şekerlerayyy ben de bayılıyorum onlara bebeğimm
of of of diyorum başka bir şey demiyorum bebeğim
ben sözlendiğimiz gün hediye edicem kuşum tanıştığımız ilk günden söz günene kadar olan mutlu anları koyucam içine :)yapcam bnde kuzum bnmki cok mutlu olur..ay cok şekerler
Ağzım sulandiayyy ben de bayılıyorum onlara bebeğimm
of of of diyorum başka bir şey demiyorum bebeğim
bnde alcam kuzum oyle sebepsiz askerde mutlu olur ppaşamben sözlendiğimiz gün hediye edicem kuşum tanıştığımız ilk günden söz günene kadar olan mutlu anları koyucam içine :)
yarın erik avına çıkcam senin yüzündenAğzım sulandi
Ben ne yaptım sen başlattınyarın erik avına çıkcam senin yüzünden
al kuzum al hoşuna gider moral de olur hem ay erkekler neden ince düşünceli değiller ya, ne kadar şanslılar halbuki biz neler neler planlıyoruz onlarabnde alcam kuzum oyle sebepsiz askerde mutlu olur ppaşam
doğru diyosun kuşum canım aşırı erik çektiği için sağlıklı düşünemiyorum herhaldeBen ne yaptım sen başlattın
Erik krizine girdim elim ayağım titriyordoğru diyosun kuşum canım aşırı erik çektiği için sağlıklı düşünemiyorum herhalde
bnmki direk odun, cuma gunu dogum günüm var askim bn.ne alim.sana ya diyoal kuzum al hoşuna gider moral de olur hem ay erkekler neden ince düşünceli değiller ya, ne kadar şanslılar halbuki biz neler neler planlıyoruz onlara
üşenmesem çıkıp alıcam da çok üşendim kızzErik krizine girdim elim ayağım titriyor
haha bana öyle deyince hiç uğraşma aşkım çek yaz oldu olacak diyorum benbnmki direk odun, cuma gunu dogum günüm var askim bn.ne alim.sana ya diyo
Yarini bekle bebeğimüşenmesem çıkıp alıcam da çok üşendim kızz
haha bana öyle deyince hiç uğraşma aşkım çek yaz oldu olacak diyorum ben
bnde dedim oldu bn liste yaparim sen icinden sec ,olur diyo :)üşenmesem çıkıp alıcam da çok üşendim kızz
haha bana öyle deyince hiç uğraşma aşkım çek yaz oldu olacak diyorum ben