- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
Yok bebegim ya uzak ve mesafeliyiz ben haksız değildim ama o yanlış anladi iste. Sen naptın canim eridi mi buzlarkuzummmm nasilsin var mi bi gelismee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bebegim ya uzak ve mesafeliyiz ben haksız değildim ama o yanlış anladi iste. Sen naptın canim eridi mi buzlarkuzummmm nasilsin var mi bi gelismee
hoşgeldin cnm aramiza..:)ne guzl sevdicegin yaninda simdilik bunun tadını çıkar, sonra cok ozleniyo..kisa dönem mi bekliceksin?Slm kızlar. ..
aranızda yeniyim.erkek arkadaşım mayis 15 de teslim olacak acemiliği kayseri çıktı komonda egitm. Şimdiden çekilmez sulu gözlü oldum... Şafak mı? şafak cok karanlık pufff
Gecer allahin izniyle.. ne zamandır birliktesiniz [/QUOTE1yıl
1 yıl
zamanla düzelir kuzum daha yeni tartistiniz,eminim zamanla yumusar o da..biz buzlari erittik cok sukur yaYok bebegim ya uzak ve mesafeliyiz ben haksız değildim ama o yanlış anladi iste. Sen naptın canim eridi mi buzlar
Çok sevindim balim Allah bozmasin bi dahazamanla düzelir kuzum daha yeni tartistiniz,eminim zamanla yumusar o da..biz buzlari erittik cok sukur ya
amin tatlim..Çok sevindim balim Allah bozmasin bi daha
amin tatlim..
Google'a sevgili kitabı diye yaz bak incele balımmm:) çok tatlııııı:) ben en büyük asker benim askerimli olanı yaptımmm azıcık eklemelerde bulundummm:) ğerşembeye kdr gelicekmiş:) haftayada vericem kuşuma:) çoooook sevindim barıştığınıza bitanemmmmm:) bi daha üzmeyin birbinizîiii:)bndee cokkk iyiyimm askitosumlaaa baristikkkk kiii
nasil bi kitap bu bnde alim denizimm
İnşaAllah düzelirsiniz bitanemmmmm ben iyiyim allaha çok şükür.. Sende iyi olursan dahada iyi olucaaammmmm:)Hic bisey canim hala uzagiz kargo gönderdim bugün düzelmesine vesile olur belki. Sen nasılsın canim benim
Olurum bebeğim inşallah. Sevgili kitabı mi yaptiriyorsun canim nasil bisiyyyİnşaAllah düzelirsiniz bitanemmmmm ben iyiyim allaha çok şükür.. Sende iyi olursan dahada iyi olucaaammmmm:)
bnde bakim hmn alim ay goksel cok mutlu olur. .insallah kuzum tartisma olmaz artikGoogle'a sevgili kitabı diye yaz bak incele balımmm:) çok tatlııııı:) ben en büyük asker benim askerimli olanı yaptımmm azıcık eklemelerde bulundummm:) ğerşembeye kdr gelicekmiş:) haftayada vericem kuşuma:) çoooook sevindim barıştığınıza bitanemmmmm:) bi daha üzmeyin birbinizîiii:)
eniştede benmkinden beter oldu yaa :) herlde şafak accıcık kalmıştr hatta bitmiştir bileeeyok kız gelince kamerasız internetsiz telefon bulacakmış bana imkansız gibi bir şey gelmem ancak ortak falan belkii bir ihtimal kullanırım bitti kuzumm bitti haftaya şu zamanlarda saatleri sayıyor olacağım inşallah
Googlea sevgili kitabı diye yaz incele bitanem.. Karikatürlerle ikinizin hikayesini anlatan bi kitap:) çok hoş:) tavsiye ederim bak:)Olurum bebeğim inşallah. Sevgili kitabı mi yaptiriyorsun canim nasil bisiyyy
İstersen hazırları var istersen kendin hazırlayabiliyosun balımmmm:) karikatürlerle sizi anlatıyo:) tavsiye ederimmmm:) buarada başakımmm lazer için başka bi yerle görüştüm.. Tüm bacak özel kolaltı seansına 500 dedi.. Nasıl sence?bnde bakim hmn alim ay goksel cok mutlu olur. .insallah kuzum tartisma olmaz artik
nasil bisi kuzum.icini biz mi yazıyoruz nasil oluyo
Bakiyim canım guzel olur aslinda kiz sevinir mi acep :)Googlea sevgili kitabı diye yaz incele bitanem.. Karikatürlerle ikinizin hikayesini anlatan bi kitap:) çok hoş:) tavsiye ederim bak:)
Bence çok sevinir balımmmmm:) kalıcı bişi ya.. Bundan bi 10 sene snra allah ömür verirse açıp bakarız geçmişi yad ederiz die düşündüm ben:) fotolarımızdanda koydummmm:) vayyy bee ne gençmişiz derizBakiyim canım guzel olur aslinda kiz sevinir mi acep :)
Deli kiiiiz :) çok iyi yapmışsın canim benimBence çok sevinir balımmmmm:) kalıcı bişi ya.. Bundan bi 10 sene snra allah ömür verirse açıp bakarız geçmişi yad ederiz die düşündüm ben:) fotolarımızdanda koydummmm:) vayyy bee ne gençmişiz deriz
slm cnm hosgeldn aramza uzun donem mi.kisa miSlm kızlar. ..
aranızda yeniyim.erkek arkadaşım mayis 15 de teslim olacak acemiliği kayseri çıktı komonda egitm. Şimdiden çekilmez sulu gözlü oldum... Şafak mı? şafak cok karanlık pufff
Ablasi sehir disinda evli kandilde konustuk ben gelicem sende gelecek misin kahvaltiya dedi bilmiyorum dedim sende gel demediCagirmalari gerek aslinda ya