- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
ay canim kiyamam ya tabikide ustunden buyuk yuk kalkti kolay degil:)hahahhaa valla çok garip bi duygu bir rahatlama geldi bana sorma gitsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay canim kiyamam ya tabikide ustunden buyuk yuk kalkti kolay degil:)hahahhaa valla çok garip bi duygu bir rahatlama geldi bana sorma gitsin
canım benim dualarım sizinle inşallah sizde bir an önce kavuşursunuzay canim kiyamam ya tabikide ustunden buyuk yuk kalkti kolay degil:)
ay INSALLAH tatlm.cok sagol ALLAH razi olsun sizde hep Mutlu OLURSUNUZ INSALLAH burda nisaninin dugununun gunlerini dusersn aartk hayrlisiyla:)canım benim dualarım sizinle inşallah sizde bir an önce kavuşursunuz
saatler kalmış ne güzell:) darısı başımıza artıkhoşgeldin canım yok saat 01:30 gibi inecekmiş daha var yani
inşallah bebeğim ya neden kimsecikler yok bugun çok sessizizay INSALLAH tatlm.cok sagol ALLAH razi olsun sizde hep Mutlu OLURSUNUZ INSALLAH burda nisaninin dugununun gunlerini dusersn aartk hayrlisiyla:)
evet canım darısı size dualarım sizinle hepsaatler kalmış ne güzell:) darısı başımıza artık
aynen valla kimse yok gezmeye migittiler acepinşallah bebeğim ya neden kimsecikler yok bugun çok sessiziz
olabilir valla haha bugun bana çok sıradan bir günmüş gibi geliyor nedenseaynen valla kimse yok gezmeye migittiler acep
sevdicrgin insin varsn gir bak siradanlik nasil anlamli bigune donusyor:)olabilir valla haha bugun bana çok sıradan bir günmüş gibi geliyor nedense
hosgeldin canım iyi diyelim iyi olsun senben geldim kızlarr.. nasılsınızz
hoşbulduk tatlııım, bende iyiyim şükür.. Bugün pazartesi olduğundanmı bilemedim ama çok yorgunum bir hal hatrınızı sorıyım dedim çıkmadan :)hosgeldin canım iyi diyelim iyi olsun sen
iyi yaptn:) bu haftada hemencik biter insshoşbulduk tatlııım, bende iyiyim şükür.. Bugün pazartesi olduğundanmı bilemedim ama çok yorgunum bir hal hatrınızı sorıyım dedim çıkmadan :)
200 km kalmışşşşsevdicrgin insin varsn gir bak siradanlik nasil anlamli bigune donusyor:)
iyi yaptn:) bu haftada hemencik biter insshoşbulduk tatlııım, bende iyiyim şükür.. Bugün pazartesi olduğundanmı bilemedim ama çok yorgunum bir hal hatrınızı sorıyım dedim çıkmadan :)
hoşgeldin canımmmhoşbulduk tatlııım, bende iyiyim şükür.. Bugün pazartesi olduğundanmı bilemedim ama çok yorgunum bir hal hatrınızı sorıyım dedim çıkmadan :)
:) hadi bakalm heycan dorukta:)200 km kalmışşşş
evet heyecanlandım biz sabah görüşcez ama olsun yatagında uyudugunu bilmek bile güzel olucak sanrıım :):) hadi bakalm heycan dorukta:)
bitsin canım ya nisanda bitsin mayıs gelsinde alt devreler sayesinde rahatlıyalım bizdeeee... ustalığa gitmesine 11 gün oldu hiç arayamıyoriyi yaptn:) bu haftada hemencik biter inss
hoşbulduk tatlım :) sen heyecanlandıkça ben heyecanlandım ya,benimkinin geldiğini hayal ediyorumdahoşgeldin canımmm