- 7 Şubat 2015
- 1.628
- 235
tamam sakinim kuzuuYarini bekle bebeğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam sakinim kuzuuYarini bekle bebeğim
Hehehe tamamdır canimtamam sakinim kuzuu
bnde dedim oldu bn liste yaparim sen icinden sec ,olur diyo :)
hoşgeldin canımmben geldm kizlar
hosbuldum balim.nasilsn:)
hoşgeldin canımm
normal canım görüşüyoruzAranız nasil peki canim gel demeliydi
hos geldinnn demetimmm naslsn:)men geldiiiiiim
hos geldn balim naslsn:)ben geldim huhu
iyiyim canım sen nasılsınn?hosbuldum balim.nasilsn:)
hoşgeldin kuzuu sevdiceğin ulaştı mı?ben geldim huhu
bende iyi diyelm iyi olsun kuzumiyiyim canım sen nasılsınn?
hoşgeldin kuzuu sevdiceğin ulaştı mı?
hb fistigiiiim iyiyim sukur sen nasilsin bitanemmmm ?hos geldinnn demetimmm naslsn:)
bnde cok sukur iyiym tatlm ozledm seni demetimm ya nerelerdesnhb fistigiiiim iyiyim sukur sen nasilsin bitanemmmm ?
gayettt iyiyim bebeğim sen nasılsın avea online işlemlerden banka kartımla tl almak stedim sonra deeyin diyor nedense sinir oldumhos geldn balim naslsn:)
hoşgeldin canım yok saat 01:30 gibi inecekmiş daha var yaniiyiyim canım sen nasılsınn?
hoşgeldin kuzuu sevdiceğin ulaştı mı?
arada oyle dengezlesyr tekrar dene surekli olur balim ay ne kadr guzel bi duygu dmi bittigini blmek askerlgn:)gayettt iyiyim bebeğim sen nasılsın avea online işlemlerden banka kartımla tl almak stedim sonra deeyin diyor nedense sinir oldum
evet ya inanamıyorum ben nedensearada oyle dengezlesyr tekrar dene surekli olur balim ay ne kadr guzel bi duygu dmi bittigini blmek askerlgn:)
bnada geldgnde sira hic inanamcm smdi tezkere alana su dokyorlar ya gelmedn once bnde kendome dokerm anca inanablrm o sasknlktaevet ya inanamıyorum ben nedense
hahahhaa valla çok garip bi duygu bir rahatlama geldi bana sorma gitsinbnada geldgnde sira hic inanamcm smdi tezkere alana su dokyorlar ya gelmedn once bnde kendome dokerm anca inanablrm o sasknlkta