- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
Ahahaha tatlım ya o kadar kalabalık ki burası karıştırıyorum bazen kusura bakma Şafağın kaçtı peki askerin nerdeHayir canim ben cok eskiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahaha tatlım ya o kadar kalabalık ki burası karıştırıyorum bazen kusura bakma Şafağın kaçtı peki askerin nerdeHayir canim ben cok eskiyim
Artvindeydi canim bugu sabah teskereyi aldi :)Ahahaha tatlım ya o kadar kalabalık ki burası karıştırıyorum bazen kusura bakma Şafağın kaçtı peki askerin nerde
Cagirmalari gerek aslinda yaHayir canim bir ses yok daha cagirmazlar kesin
aaa ne güzel canım ya gözün aydınn hasret giderin bol bollArtvindeydi canim bugu sabah teskereyi aldi :)
Hoşgeldin. Uzun dönem mi peki? Geçer canım geçerSlm kızlar. ..
aranızda yeniyim.erkek arkadaşım mayis 15 de teslim olacak acemiliği kayseri çıktı komonda egitm. Şimdiden çekilmez sulu gözlü oldum... Şafak mı? şafak cok karanlık pufff
Hoşgeldinnnnn :) Geçer tatlım sıkma canını geçmez desende bitiyor çok şükür Kısa dönemmi uzun dönem mi ?Slm kızlar. ..
aranızda yeniyim.erkek arkadaşım mayis 15 de teslim olacak acemiliği kayseri çıktı komonda egitm. Şimdiden çekilmez sulu gözlü oldum... Şafak mı? şafak cok karanlık pufff
Hoşgeldin. Uzun dönem mi peki? Geçer canım geçer
Hosbuldum teşekkür ederim. Evet uzun dönem. InşaAllah geçer tez zamanda
Oncelikle hosgeldin :) simdiden morelini bozmaman lazin sevdiceginle son zamanlarini guzel guzel gecir ona bol bol sarill icini rahatlaticak cumleler kur ona..sagafi ilk baslarda saymani tavsiye etmem bakinca morelin dahada bozulur .. Kayseri sana cok uzakmi yemin torenine gidebilirsen cok guzel olur hemde oda cok mutlu olur..Slm kızlar. ..
Cok sagolun.. elimden geldigince iyi olmaya çalışıyorum .evet saymiyacam okudum bazi yorumları sayinca zor oluyormuş. .istanbulda oturuyorum biraz uzak..ama belli olmaz dayanamazsm solugu orda alırım deliyim dirOncelikle hosgeldin :) simdiden morelini bozmaman lazin sevdiceginle son zamanlarini guzel guzel gecir ona bol bol sarill icini rahatlaticak cumleler kur ona..sagafi ilk baslarda saymani tavsiye etmem bakinca morelin dahada bozulur .. Kayseri sana cok uzakmi yemin torenine gidebilirsen cok guzel olur hemde oda cok mutlu olur..
Gecer allahin izniyle.. ne zamandır birliktesinizSlm kızlar. ..
Aynen oyle saymamaya calis.. Onada cok guzel bir surpriz olur hadi bakalim :)Cok sagolun.. elimden geldigince iyi olmaya çalışıyorum .evet saymiyacam okudum bazi yorumları sayinca zor oluyormuş. .istanbulda oturuyorum biraz uzak..ama belli olmaz dayanamazsm solugu orda alırım deliyim dir
Bebişiiiiiiiimmmmmmmmm keyfimmm süper yerindeeee:) çağlartoşuma sevgili kitabının siparişini verdiiiiiiimmmm:) çok güsel olduuuuuu:) sen nasılsın minnoşummmm?kizlarr bn geldimm..keyiffler nasil bakalim?
Pirayemmmmm nasılsın bebeğimmm? Ne yaptınız aşkıtoşunlaaa?Gecer allahin izniyle.. ne zamandır birliktesiniz
Tuğçemmmmm hayırlı uğurlu olsun bitanemmmm rabbim bi daha hiç ayrılık yaşatmasııınnn bir ömür sevdiğinle mutlu mesut yaşayın inşaAllahhhh:)Artvindeydi canim bugu sabah teskereyi aldi :)
bndee cokkk iyiyimm askitosumlaaa baristikkkk kiiiBebişiiiiiiiimmmmmmmmm keyfimmm süper yerindeeee:) çağlartoşuma sevgili kitabının siparişini verdiiiiiiimmmm:) çok güsel olduuuuuu:) sen nasılsın minnoşummmm?
kuzummmm nasilsin var mi bi gelismeeGecer allahin izniyle.. ne zamandır birliktesiniz
Hic bisey canim hala uzagiz kargo gönderdim bugün düzelmesine vesile olur belki. Sen nasılsın canim benimPirayemmmmm nasılsın bebeğimmm? Ne yaptınız aşkıtoşunlaaa?