- 31 Ağustos 2012
- 3.333
- 309
Dın dın dınnnnn günaydıııııııınnnnn Bugün nedendir bilmem pek bi keyifliyim kıslaaaaar
bende keyıflı uyanmstm ama su an berbat haldeym
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dın dın dınnnnn günaydıııııııınnnnn Bugün nedendir bilmem pek bi keyifliyim kıslaaaaar
insallah almaz balim yoksa kesin seni suclar..kuzum bnde hic alttan almadim bu zamana kdr tartistim.sonuna kdr ama sanirim yanlis yapmisim bnmkinin.soylediklerini gorunce uzuldum biraz alttan alma vakti geldi galiba.
bizim daha 100gunden fazlamiz var kuzum ya..bide bnmki tuncelide carsi yok bisi yok iyice kapandi icine..bnde tartistikca tartistim,askim yanlis anladin.dedikce kapatmadim konuyubende kımı zaman alttan aldm kımı zaman almadm hepsındede aynı al bebegm alttan yoksa daha kotu oluo sızın kac gun kalmstı
bizim daha 100gunden fazlamiz var kuzum ya..bide bnmki tuncelide carsi yok bisi yok iyice kapandi icine..bnde tartistikca tartistim,askim yanlis anladin.dedikce kapatmadim konuyu
Canım aramasin o zaman ya öyle sey mi oluroyle duusnmuo ıste allahm nıye benle konusurken yakalanıokıııı of gtsn annesyle konusurken yakalansn of ((
bende iyiyim canım evdeyim temizlik ders filangünaydın tatlim..iyiyiz sen nasilsin
kuzum napim o.alttan alinca bn.bi havaya giriyorum:)e canm sende abartmısın heee :)) vala canm gel bak benden sana tavsıye uzatma alttan al barıs barı bırımız kurtulalım :)) orda ıyı degıller cunku
canımmmmmmkzlaaar moralım ınanlmaz bozuk ya aglıcam erkek arkadasmla sabahtan berı tartsıoduk neyse sora telı kapandı baska numaradan aradı telını yakalatmıs ya offf benden cıkaracak smdı ve bu 2. yakalatısı umarım bse olmaz
Canım aramasin o zaman ya öyle sey mi olur
kolay gelsin balimm:)bende iyiyim canım evdeyim temizlik ders filan
canımmmmmm
yazdıklarını okudum bence sen haksızsın canım k.bakmada iyiki msj yazmışssınkolay gelsin balimm:)
kuzum napim o.alttan alinca bn.bi havaya giriyorum:)
okudum canım yazdıklarını bir kerede biz kavga ederken yakalatmıştı neden kavga ediyorsunuz allah aşkına yacanmm ya cok kotuyum offf (( zaten aramz ıyı degıldı bıde telı yakalatmıs yne 2. kez (((
Yine sana catacak senin yüzünden oldu diycek ama senlik bişey yok ki bu erkekler niye böyleblmıyrm canm ya tartısıoduk o sırada oldu tabı sınırını kmden cıkaracak benden tabi ki hersey ust uste gelıo vala bktm ya bktmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ((((
canım askerdeki adamla kavga edilmez tabi senin yuzunden oldu der bak yların tecrubesiyle söylüyorum kavga etmeyinnnnnnYine sana catacak senin yüzünden oldu diycek ama senlik bişey yok ki bu erkekler niye böyle
okudum canım yazdıklarını bir kerede biz kavga ederken yakalatmıştı neden kavga ediyorsunuz allah aşkına ya
canım askerdeki adamla kavga edilmez tabi senin yuzunden oldu der bak yların tecrubesiyle söylüyorum kavga etmeyinnnnnn
ya anlamıyorum ki neden kavga edilir bizde ettik ama pismanım daha dün gece baglık çıglık kavga ettim ama pişmanım bide siz kısa dönemsiniz inan bak biz askerlige alışana kadar 6 ay geçti zaten kasımdan beri görmüyorum kıymetini bilin kısa dönem geçip gidecek bu kadar yıpranacak ne var bebeğim hala yanına gitmediğin için mi problem yapıyorcanm ben kavga etmıyrmkı aramz zaten kotuydu kendı sabah aradı tartrsmaya basladı fln ınan alttan aldm ne desem tepkı gosterdı ınsanın basına gelecek var derler ya sabahtan berı benle taststı sora yakalatmıs
Canım ne alakası var yani oyle düşünecekse her an yakalanma riski var aramasin telefonu saklasin o zaman. Benimki suçlamaz herhalde suclayacaksa aramasaydin derim ay gerginim zaten sinirimi ondan çıkarırımcanım askerdeki adamla kavga edilmez tabi senin yuzunden oldu der bak yların tecrubesiyle söylüyorum kavga etmeyinnnnnn