- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
kizzz catlak:)Belkide canım sen üstüne düşeni yap boşver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizzz catlak:)Belkide canım sen üstüne düşeni yap boşver
Mavisimkizzz catlak:)
nasilsn kuzucumm:)Mavisim
kurban olurumm çok sağoll iyi dileklerin için bebeğimm amin inşallah hepimiz mutlu olalımm♥♥ evet yarılamışsınız artıkk düşüşe geçiyorsunuzzaynen balim haklisn bunada sukur 188 olduk yaridalik sayilir:) RABBIM sizide bidaha ayirmamak.dilegiyle hep mutlu olun INSALLAH:)
burda kime surat asılmış bilemedim ama?
ne demek balim gonlumden gecen dilekler bunlar :) ama sevdicegn geldgnde buraya girmemezlik yapma unutma sakn bizi :) arada da olsa gell balim:)kurban olurumm çok sağoll iyi dileklerin için bebeğimm amin inşallah hepimiz mutlu olalımm♥♥ evet yarılamışsınız artıkk düşüşe geçiyorsunuzz
Iyiyim mavisim sen nasılsın bakalım :)nasilsn kuzucumm:)
Füsun hanima pofimburda kime surat asılmış bilemedim ama?
bnde hep boyle dusunerek sakinlestirmeye çalışıyorum kndimi bebegim. .ama cok zoruma gidiyo inan kiya kuzum soyle dusun senı onemsemeyen bı ınsanı sen ozleyerek neden kendıne hakszlk yazpıosun ?? Bılıyorum elınde degıl ama daha mantklı dusunmeye calıs ((
günaydın tatlim..iyiyiz sen nasilsinGunaydin guzeller nasılsiniz
deniizimmm yaaDın dın dınnnnn günaydıııııııınnnnn Bugün nedendir bilmem pek bi keyifliyim kıslaaaaar
Başakımmmm, aşkımmm, bitanemmmmdeniizimmm yaa
balimm ya gokselin konusmalarini okudum.facede kuzum.cok.bunalmis neler yazmis varya icim parçalandı. s msj attim bnde konusmalarini okudum.cok mu kotusun.diye sence hata mi yaptim?Başakımmmm, aşkımmm, bitanemmmm
Canım nasılsın-Piraye tatlimm
Canım benimmmm atmışsın zaten lütfen hata mı yaptım diye düşünme.. Sevdiğin adam zor durumda ve sen ona destek olucaksın.. Bunda kötü bişi yokki hata olsun bebeğim.. Sen zor durumda olaan be o sana hiç yazmasa ne hissedersin? İçin rahat olsun kuzucum..balimm ya gokselin konusmalarini okudum.facede kuzum.cok.bunalmis neler yazmis varya icim parçalandı. s msj attim bnde konusmalarini okudum.cok mu kotusun.diye sence hata mi yaptim?