- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
Cevap verdi mi ne dedi?balimm ya gokselin konusmalarini okudum.facede kuzum.cok.bunalmis neler yazmis varya icim parçalandı. s msj attim bnde konusmalarini okudum.cok mu kotusun.diye sence hata mi yaptim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevap verdi mi ne dedi?balimm ya gokselin konusmalarini okudum.facede kuzum.cok.bunalmis neler yazmis varya icim parçalandı. s msj attim bnde konusmalarini okudum.cok mu kotusun.diye sence hata mi yaptim?
Allah bozmasınnnn baliiiiim günaydınlar efenimDın dın dınnnnn günaydıııııııınnnnn Bugün nedendir bilmem pek bi keyifliyim kıslaaaaar
gunaydinnnnn bitanemmmmmm :) basagimmmm sonunda karsilastikkkgunaydin kizlarrrr:)
hahaa ohhh masallahhh fistigimaaa allah bozmasin yavrukuuuus :)Dın dın dınnnnn günaydıııııııınnnnn Bugün nedendir bilmem pek bi keyifliyim kıslaaaaar
iletilmedi kuzum dahaCevap verdi mi ne dedi?
kuzum ne bilim ya dayanamadım herseyi tek yapıyormuş yanindaki çocuk tezkere almis..yalnizim bunaldim dayanamiyorum fln demis..cok moralim bozuldu yaCanım benimmmm atmışsın zaten lütfen hata mı yaptım diye düşünme.. Sevdiğin adam zor durumda ve sen ona destek olucaksın.. Bunda kötü bişi yokki hata olsun bebeğim.. Sen zor durumda olaan be o sana hiç yazmasa ne hissedersin? İçin rahat olsun kuzucum..
demetimmm bitanemmm cok ozledim ki seni yaaaa..iyiyim seni gordum daha iyi oldum..sen nasilsin kuzummgunaydinnnnn bitanemmmmmm :) basagimmmm sonunda karsilastikkk
napiyosun balimmmm nasilsinnn
hahaa ohhh masallahhh fistigimaaa allah bozmasin yavrukuuuus :)
Ahhhhhh ahhh duramadin dimiiletilmedi kuzum daha
Nasılsın güzellikgunaydinnnnn bitanemmmmmm :) basagimmmm sonunda karsilastikkk
napiyosun balimmmm nasilsinnn
hahaa ohhh masallahhh fistigimaaa allah bozmasin yavrukuuuus :)
kuzum.ama.neler yazmis gorsen kimsem.yok.yalniz kaldim hep kotu seyler oluyo nefes alamiyorum artk bitsede kurtulsam.s nasil dayanim sen.soyleAhhhhhh ahhh duramadin dimi
Haklısın canim benim demekki senlik bişey yok gerçekten psikolojisi bozulmuş baksanakuzum.ama.neler yazmis gorsen kimsem.yok.yalniz kaldim hep kotu seyler oluyo nefes alamiyorum artk bitsede kurtulsam.s nasil dayanim sen.soyle
bnde hep boyle dusunerek sakinlestirmeye çalışıyorum kndimi bebegim. .ama cok zoruma gidiyo inan ki
msj attim bebegim ya bnmki ucmus ..sozleri soz degil..arkadaslariyla konusmalarini okudum cok.bunalmis sıkılmış. .o kdr kotu oldugunu gorunce dayanamadim yazdim.senı cok ıyı anlıyorum bebegm ama ınan sen sessz kal aklı basına gelecek gec de olsa
kuzum.ama.neler yazmis gorsen kimsem.yok.yalniz kaldim hep kotu seyler oluyo nefes alamiyorum artk bitsede kurtulsam.s nasil dayanim sen.soyle
msj attim bebegim ya bnmki ucmus ..sozleri soz degil..arkadaslariyla konusmalarini okudum cok.bunalmis sıkılmış. .o kdr kotu oldugunu gorunce dayanamadim yazdim.
bu iki oldu balim yanlis hatirlamiyosam bikere daha sizin tartismadan.sonra yakalatmisti.kzlaaar moralım ınanlmaz bozuk ya aglıcam erkek arkadasmla sabahtan berı tartsıoduk neyse sora telı kapandı baska numaradan aradı telını yakalatmıs ya offf benden cıkaracak smdı ve bu 2. yakalatısı umarım bse olmaz
Canım saçmalama seninle ne ilgisi var yakalanacak diye hiç konusmayin o zaman olur mu öyle şeykzlaaar moralım ınanlmaz bozuk ya aglıcam erkek arkadasmla sabahtan berı tartsıoduk neyse sora telı kapandı baska numaradan aradı telını yakalatmıs ya offf benden cıkaracak smdı ve bu 2. yakalatısı umarım bse olmaz
bu iki oldu balim yanlis hatirlamiyosam bikere daha sizin tartismadan.sonra yakalatmisti.
Canım saçmalama seninle ne ilgisi var yakalanacak diye hiç konusmayin o zaman olur mu öyle şey
insallah almaz balim yoksa kesin seni suclar..kuzum bnde hic alttan almadim bu zamana kdr tartistim.sonuna kdr ama sanirim yanlis yapmisim bnmkinin.soylediklerini gorunce uzuldum biraz alttan alma vakti geldi galiba.evet canm 2 oldu umarım ceza almaz yoksa benı suclucak yne