- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
demetimmm hos buldum balim.cok sukur.iyi diyim iyi olim:) sen naaslsn kuzummhosbulduk canimmmm bende iyiyik sukur nolsun fistigim
hg damlammmm nasilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demetimmm hos buldum balim.cok sukur.iyi diyim iyi olim:) sen naaslsn kuzummhosbulduk canimmmm bende iyiyik sukur nolsun fistigim
hg damlammmm nasilsin
yinede cok canim yaniyo..bni onemsememesi ozlememesinin canimi yakmasina engel olamiyorum..bunlari hak edicek ne yaptim
balim bende ozluyorumm.. bu site bana o zor gunleri hatirlatmaya basladi galiba kuzum oyuzden esksii gibi giresim gelmiyobu sık sık hali mi canım zlüyoruz seni kıııs
bende iyiyim kuzum cok sukur ya nolsun.. gün saymaya devam iste :)demetimmm hos buldum balim.cok sukur.iyi diyim iyi olim:) sen naaslsn kuzumm
olur mu öyle şeybalim bende ozluyorumm.. bu site bana o zor gunleri hatirlatmaya basladi galiba kuzum oyuzden esksii gibi giresim gelmiyo
bende iyiyim kuzum cok sukur ya nolsun.. gün saymaya devam iste :)
askerin nasil fistigim safak kac oldu
anladim balim ya sizde. ayrilmamak uzere tam kavusursunz evlenirsn en yakn zamanda balim:).askerm in cani skkn bunaldi valla ayni seklde bnde ozlem cok 2 aydir.gormuyorm safak 189 baalimbalim bende ozluyorumm.. bu site bana o zor gunleri hatirlatmaya basladi galiba kuzum oyuzden esksii gibi giresim gelmiyo
bende iyiyim kuzum cok sukur ya nolsun.. gün saymaya devam iste :)
askerin nasil fistigim safak kac oldu
oldu birazcik balimmolur mu öyle şey
oh masallah bitanemmmm 100lere dusmussunuz cok sevindim kuzum yaa nerde 300ler nerde 100 ler demi cok sukur kuzummanladim balim ya sizde. ayrilmamak uzere tam kavusursunz evlenirsn en yakn zamanda balim:).askerm in cani skkn bunaldi valla ayni seklde bnde ozlem cok 2 aydir.gormuyorm safak 189 baalim
sagol tatlim benim binlerce şükür ALLAHima darisi plakalara dusmek nasip olsun hemencecik:))oldu birazcik balimm
bosver bitanemmmm nasil gidiyo askerinle araniz nasil
oh masallah bitanemmmm 100lere dusmussunuz cok sevindim kuzum yaa nerde 300ler nerde 100 ler demi cok sukur kuzumm
alla alla neden acaba kuzum..alisamamissindir belki..siz nisanlimiydiniz
Neden öyle ki sevinmesi lazim aslında
ah ahhh bitiyor be kuzum ne kola ne fanta atarsa 7 gün
aynen yarın da öyle dicemm oh miss bee bitiyorrrrŞafak 6
Haftaya evde kahvaltı
gunaydn tatlm bitiyo hi vay be kavusunda onumz acilsin bizmkler gelsn hemencimk)canımlaarrr günaydıııınnnn
evet canıımm bitiriyoruz artık inanamasam daaa :)) aynen biz defolup gidelim de sıra sizlere gelsin artıkgunaydn tatlm bitiyo hi vay be kavusunda onumz acilsin bizmkler gelsn hemencimk)
estafurullah kz oylemi demeknistdm ask olsun :) insan inanamaz tabi ne kadr gun saydiniz bitmesi mucize.gbi gelir kuzum smdiden gozunaydn darisi basimza gelsn hemen yaa :) gerci safagm daha cok benim ama olsun:)evet canıımm bitiriyoruz artık inanamasam daaa :)) aynen biz defolup gidelim de sıra sizlere gelsin artık
tabiki biliyorum bebeğim öyle demek istemediğiini :) çok sağol bebeğimm Allah razı olsunn :) çok olabilir ama biz de hep çok olmasına rağmen amin dedik bol bol sabrettik kuzummm geçecek Allahın izniyle :)estafurullah kz oylemi demeknistdm ask olsun :) insan inanamaz tabi ne kadr gun saydiniz bitmesi mucize.gbi gelir kuzum smdiden gozunaydn darisi basimza gelsn hemen yaa :) gerci safagm daha cok benim ama olsun:)
Şafak 6
Haftaya evde kahvaltı
Belkide canım sen üstüne düşeni yap boşverCanım iyi biri kötü değil ama bisi aldığımda bi tuhaf ya belki de huyu öyledir ama sinir bozucu tabi
aynen balim haklisn bunada sukur 188 olduk yaridalik sayilir:) RABBIM sizide bidaha ayirmamak.dilegiyle hep mutlu olun INSALLAH:)tabiki biliyorum bebeğim öyle demek istemediğiini :) çok sağol bebeğimm Allah razı olsunn :) çok olabilir ama biz de hep çok olmasına rağmen amin dedik bol bol sabrettik kuzummm geçecek Allahın izniyle :)