- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
kizzz cadi nerelerdesinnn sen yaaaKızlar Naılsınızzz özledim sizleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizzz cadi nerelerdesinnn sen yaaaKızlar Naılsınızzz özledim sizleri
iyiyim canım ben kendi adıma sen nasılsın bakalım
kizzz cadi nerelerdesinnn sen yaaa
bende seni bebeğim aynı şekilde yakandayımkuzum benimmm seni heryerden taciz edicim artıkın nihahahaa
Kuzumm nasılsınnn giremiyorum yavrumm sevdicekle geçiyor günler Sizide özledim ama
bende ozledm balim yaa gozunaydn kavustun ALLAH bidaha ayirmasn balim darisi bize olsun ah ah:)kuzum benimmm seni heryerden taciz edicim artıkın nihahahaa
Kuzumm nasılsınnn giremiyorum yavrumm sevdicekle geçiyor günler Sizide özledim ama
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinbende ozledm balim yaa gozunaydn kavustun ALLAH bidaha ayirmasn balim darisi bize olsun ah ah:)
ah be canim ne hale geldk:) darisi bize olsun hemencicik:)amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
amin mavişim inşallahah be canim ne hale geldk:) darisi bize olsun hemencicik:)
amin kuzummm darısı tüm şafak sayanlara lsun gerçekten hayatının yeni bir sayfası gibi birşey oluyor çok farklıbende ozledm balim yaa gozunaydn kavustun ALLAH bidaha ayirmasn balim darisi bize olsun ah ah:)
hehee anlaştık kuzucummmbende seni bebeğim aynı şekilde yakandayım
ah kuzum pskoljm bozulur gelene kadr herlde cok ozledm kzz 2 aydr.gormuyorm zaman durdu sanki tam gelsede rahatlasak vallaha yaaaamin kuzummm darısı tüm şafak sayanlara lsun gerçekten hayatının yeni bir sayfası gibi birşey oluyor çok farklı
hehee anlaştık kuzucummm
öyle deme kuzum bu ayrılıkta sizin geleceğiniz için son kademe diyelim herşeye engel malesef bu askerlik ama bittikten sonra düşünsene birde hiçbirşeye engel yok en büyük şey bitmiş olucak bu ayrılık geleceğinize yatırım kuzum allahım sağsalim kavuşmayı nasip etsin ayrı geçen günlerin telafisini edersiniz :)ah kuzum pskoljm bozulur gelene kadr herlde cok ozledm kzz 2 aydr.gormuyorm zaman durdu sanki tam gelsede rahatlasak vallaha yaaa
ay INSALLAH balim yaa safak cok olunca gecmeside binokadar zorlasyor olemde.olunca insan binevi zorlanyor tabi sende haklsn kesnlkle:)öyle deme kuzum bu ayrılıkta sizin geleceğiniz için son kademe diyelim herşeye engel malesef bu askerlik ama bittikten sonra düşünsene birde hiçbirşeye engel yok en büyük şey bitmiş olucak bu ayrılık geleceğinize yatırım kuzum allahım sağsalim kavuşmayı nasip etsin ayrı geçen günlerin telafisini edersiniz :)
Evet bitanm haklısın ama er yada geç bitecek bu askerlik kurtuluşu yok birbirinizi kırmamaya ve çok sevmeye devam edinn yeter kuzummay INSALLAH balim yaa safak cok olunca gecmeside binokadar zorlasyor olemde.olunca insan binevi zorlanyor tabi sende haklsn kesnlkle:)
kesinlikle katlyorm balim sagol destegin icn haziranda izni iste ksmetse o zmn gorebilecem:)Evet bitanm haklısın ama er yada geç bitecek bu askerlik kurtuluşu yok birbirinizi kırmamaya ve çok sevmeye devam edinn yeter kuzumm
kesinlikle katlyorm balim sagol destegin icn haziranda izni iste ksmetse o zmn gorebilecem:)Evet bitanm haklısın ama er yada geç bitecek bu askerlik kurtuluşu yok birbirinizi kırmamaya ve çok sevmeye devam edinn yeter kuzumm
hosbulduk canimmmm bende iyiyik sukur nolsun fistigimiyidir balım sen nasılsın? hoşgeldiiiiiiiin
hg damlammmm nasilsinben geldim kizlarrrr
görünmüyorsun hiçhosbulduk canimmmm bende iyiyik sukur nolsun fistigim
hg damlammmm nasilsin
:) sirf boyle deme diye sk sk gelmeye calisiyorum kuzum :)görünmüyorsun hiç
bu sık sık hali mi canım zlüyoruz seni kıııs:) sirf boyle deme diye sk sk gelmeye calisiyorum kuzum :)