- 13 Ağustos 2014
- 5.577
- 2.435
canim cok sıkkın ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim cok sıkkın ya
canim cok sıkkın ya
ayriyiz cnm erkek arkadasimla ondanneden ki
ayriyiz cnm erkek arkadasimla ondan
ses yok mu canım halacanim cok sıkkın ya
yinede cok canim yaniyo..bni onemsememesi ozlememesinin canimi yakmasina engel olamiyorum..bunlari hak edicek ne yaptimbende oyleym canm ama ben uzulmuyrm artk . ayryz derken yanı konusmuyoruz kendılerı bılır bosver skma tatlı canını.. ınan degmıo herkese ederı kadar deger vereceksn .. fazla ılgı gosterdnmı tepene cıkıolar. en azndan ben oyle davrancm artk
yok ve olmicakta umudumu kaybettimses yok mu canım hala
nerden biliyorsun canım daha önce böyle oldu mu hiçyok ve olmicakta umudumu kaybettim
o hicbizaman mücadele eetmedi ki...tek istegim Allah im icimdeki sevgiyi alsin sadece bunun icin dua ediyorum..icim aciyo cunku..nerden biliyorsun canım daha önce böyle oldu mu hiç
senin sevgin bitmeden dönsünde. yoksa çok geç olacako hicbizaman mücadele eetmedi ki...tek istegim Allah im icimdeki sevgiyi alsin sadece bunun icin dua ediyorum..icim aciyo cunku..
bnm sevgim bitsin tek istegim.bu ztn..o biterse o da istegini almis olucak..senin sevgin bitmeden dönsünde. yoksa çok geç olacak
canım sizin ailevi sorunlar vardı ya hani onlardan dolayı bitirmiş olabilir mibnm sevgim bitsin tek istegim.bu ztn..o biterse o da istegini almis olucak..
iyidir balım sen nasılsın? hoşgeldiiiiiiiiniyi geceler canlarimm nasilsinizz?
yok cnm ya sorunsa bnde de var bn nie bitirmiyorum ..sevmiyo,ozlemiyo bu bu kdr basit..canimm bn uyuyayim cidden kotu hissediyorum kndimi..iyi geceler optum seni..canım sizin ailevi sorunlar vardı ya hani onlardan dolayı bitirmiş olabilir mi
tamam canım benim sıkma canını iyi geceler öpüyorumyok cnm ya sorunsa bnde de var bn nie bitirmiyorum ..sevmiyo,ozlemiyo bu bu kdr basit..canimm bn uyuyayim cidden kotu hissediyorum kndimi..iyi geceler optum seni..
iyiyim canım ben kendi adıma sen nasılsın bakalımKızlar Naılsınızzz özledim sizleri