- 13 Ocak 2015
- 2.420
- 515
İnşallah kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kuzum
Sen napçan giz
Ahaaaaaa havlu seti süper olur kıııız:) denizli gibi bi yerden başka ne hediye edilir dimi amaaaa:) nasıl bişi alsam ki acaba? 3lü 4lü el havluları oluyo ondan mı yoksa daha şık bi tane havlu mu?Canim vazo olabilir çoklu çerçeve olabilir aile albumu olabilir havlu seti olabilir
niyeki kuzum aranizda bisi mi gecti
Herkesin yapısı farklı oluyo bitanemmm belki onun huyu öyledir.. Zaman geçtikçe kendini kasmansa geçicektir.. Sabırlı ol tamammıııı o sevdiceğini senin için doğurmuşşş, bunu düşünBilmiyorum kuzum ya kasıyorum kendimi muhabbet ederken. Daha sık gel diyor ama sıkılıyorum çok. Bişi aldığımda o memnuniyeti göremiyorum insan güceniyor yani.
alla alla neden acaba kuzum..alisamamissindir belki..siz nisanlimiydinizYo kuzum bişi olmadı ama nedensiz bir şekilde soğudum. Zorla gidiyorum gönlü olsun diye. Düşündüm çözemedim kendimi
Yerim ben sni yaaaaa tatlı başakım benimmmmm:)ewet yaaaaaa goksele gicik oluom.ama kayinvalidem sempatikk
Canim sepette oluyor ya 3lu 4lu falan cok güzel hemde şık duruyorAhaaaaaa havlu seti süper olur kıııız:) denizli gibi bi yerden başka ne hediye edilir dimi amaaaa:) nasıl bişi alsam ki acaba? 3lü 4lü el havluları oluyo ondan mı yoksa daha şık bi tane havlu mu?
bal kaymagim denizimm,zeytin gozlummYerim ben sni yaaaaa tatlı başakım benimmmmm:)
Herkesin yapısı farklı oluyo bitanemmm belki onun huyu öyledir.. Zaman geçtikçe kendini kasmansa geçicektir.. Sabırlı ol tamammıııı o sevdiceğini senin için doğurmuşşş, bunu düşün
Neden öyle ki sevinmesi lazim aslındaÇanta alırım büyük ihtmal ya yine suratında geçici bi gülümseme olur bi saniyelik O yüzden kafa yoramam ben aldığım hediyeye çok sevinen insanı severim öyle mutlu olurum
Tamamdır yavrukuşmmmm:) yarın babadağlılar iş hanına gidip süper havlu setlerinden alıcammmm:) züccaciyecilere bakıp canım annemede kahve fincanı alıcammmm:)Canim sepette oluyor ya 3lu 4lu falan cok güzel hemde şık duruyor
Yiyerimmm seniii yiyerimmmmbal kaymagim denizimm,zeytin gozlumm
Bencede canim hadi şimdiden hayirli olsun bebeğimTamamdır yavrukuşmmmm:) yarın babadağlılar iş hanına gidip süper havlu setlerinden alıcammmm:) züccaciyecilere bakıp canım annemede kahve fincanı alıcammmm:)
Canım benimmmm haklısın ama bazen sevdiceklerimizin hatrına katlanmamız gereken şeyler olabiliyoo:)Doğrudur kuzum benimki olmadan sıkılıyorum anlaması gerek :)
İhihihi sağolasın fikir babasıııııııı:)Bencede canim hadi şimdiden hayirli olsun bebeğim
Deli kizİhihihi sağolasın fikir babasıııııııı:)
ah ahhh bitiyor be kuzum ne kola ne fanta atarsa 7 günÖzlem olmaz mı kuzım benim :) birgün gelecek birgün kalacak canım zaman akıyor biz anlamasakta:)
Hahaha kuzum alemsin o gariplik sinsilesine sende katıldın demekki :) tatlı telaşlarrr bunlar bebeğim ahh ahh gidiii :)