- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
Oyyy balımaa:) ne güzel olurdu kıııız.) ben sana yemekler yapardım hep ihihihihi:) ben erken çıkıyorum ya sen gelinceye kdr sofra hazır olurdu ohhh miss:)Anladım canim komşun olsaydım keşke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyy balımaa:) ne güzel olurdu kıııız.) ben sana yemekler yapardım hep ihihihihi:) ben erken çıkıyorum ya sen gelinceye kdr sofra hazır olurdu ohhh miss:)Anladım canim komşun olsaydım keşke
bn valla bi kac yerle gorusmustum jiletsiz kabul etmediler..bbnde jilet istemedigim icin arastrdim baya gittigin yeri buldumEneeee anneler günüüüüüüü:) ne zamandı kız o? Mayısın ilk haftası nıydı?
ayyy jilet dahada çoğaltmaz mı kııız? Sen yapmıyomuşsun ne güzel de bana jilet yap falan derler miki?
hakikaten ya ne dusunuyosunuz kizlar..biz sevdickle konusmuyoruz bn hediye alim mi kadina napim puffKızlar anneler günü yaklaşıyo ya askerinizin annesine hediye alcanız mı ziyarete gitceniz miii?
Gidebilirmiyim bilmiyorum ama ufak bişiler alırım balımmm:) yarım elma gönül alma demişler:) hediyeleşmek muhabbeti arttırır.. Ben epey oldu bi kahve makünesi almıştım kayınvalidem kadın çocuk gibi sevindi yazık nasıl mutlu olduuu:) sonrada o bana nevresim takımı hediye etti, çeyizime ihihihihihi:)Kızlar anneler günü yaklaşıyo ya askerinizin annesine hediye alcanız mı ziyarete gitceniz miii?
Neden illaki jilet diyolar ki balımmm?bn valla bi kac yerle gorusmustum jiletsiz kabul etmediler..bbnde jilet istemedigim icin arastrdim baya gittigin yeri buldum
Sevdiceğinle konuşmuyo olsanda bence ufak bişi yapıp mutlu et kadını bebeğim.. Hem göksel enişte beyin kafasına da dank eder belki bişiler..hakikaten ya ne dusunuyosunuz kizlar..biz sevdickle konusmuyoruz bn hediye alim mi kadina napim puff
Ayy bende sana cikolatalar dondurmalar alurdim gelirken misirda patlatirdikOyyy balımaa:) ne güzel olurdu kıııız.) ben sana yemekler yapardım hep ihihihihi:) ben erken çıkıyorum ya sen gelinceye kdr sofra hazır olurdu ohhh miss:)
2 lafın belini kırardık snraaa.. Bizimkileri çekiştirirdiiiikkkkAyy bende sana cikolatalar dondurmalar alurdim gelirken misirda patlatirdik
Dedikodu yapardık bol köpüklü kahvelerimizi içerken2 lafın belini kırardık snraaa.. Bizimkileri çekiştirirdiiiikkkk
bilmiyorum ki balim ya anlamadim bnde..Neden illaki jilet diyolar ki balımmm?
o saftirigin jetonu düşmez. .ya kuzum.kadinida pek tanımıyorum ki gokselle konussaydim ona sorardim ya ..ne alsam ki ya da sadece arasam miSevdiceğinle konuşmuyo olsanda bence ufak bişi yapıp mutlu et kadını bebeğim.. Hem göksel enişte beyin kafasına da dank eder belki bişiler..
Dedikodu yapardık bol köpüklü kahvelerimizi içerken
Gitmiceeeeeeem almicaaaaaaam
Kahve fincanı takımı alabilirsin balımmm:) ben kendi anneme kahvefincanı alıcam:) kayınvalideye ne alsam acaba yaa? Çiçekleri çok seviyo saksıda çiçek mi alsam acabaa?bilmiyorum ki balim ya anlamadim bnde..
o saftirigin jetonu düşmez. .ya kuzum.kadinida pek tanımıyorum ki gokselle konussaydim ona sorardim ya ..ne alsam ki ya da sadece arasam mi
hakikaten ya ne dusunuyosunuz kizlar..biz sevdickle konusmuyoruz bn hediye alim mi kadina napim puff
Gidebilirmiyim bilmiyorum ama ufak bişiler alırım balımmm:) yarım elma gönül alma demişler:) hediyeleşmek muhabbeti arttırır.. Ben epey oldu bi kahve makünesi almıştım kayınvalidem kadın çocuk gibi sevindi yazık nasıl mutlu olduuu:) sonrada o bana nevresim takımı hediye etti, çeyizime ihihihihihi:)
Canım uzak bana zaten geçen anneler günün de aldım ondan öncekinde de aldim gönderdim bu sene alir miyim bilmiyorumNiye kızz
Allah allahhh nedenki balımmmmm herhangi bişi olmadıysa kendi kendini doldurma kvne karşıııı..Kuzum bende bişiler aldım geçen öyle mutlu olsun diye ama beklediğim mutluluğu göremedim bilmiyorum ya ayıp mı olur almasam. Kızlar bana bi soğuma geldi ya kvye karşı neden bilmiyorum tuhaf bi his puff bunaltıcıı
Ben ne alsam acaba kıııız? Bi el at bana bakem:)Canım uzak bana zaten geçen anneler günün de aldım ondan öncekinde de aldim gönderdim bu sene alir miyim bilmiyorum