- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
merhba canim uyumayan cokkk:))kızlar merhaba var mı uyumayan? hihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhba canim uyumayan cokkk:))kızlar merhaba var mı uyumayan? hihi
olma mıııııııııkızlar merhaba var mı uyumayan? hihi
aall bendendeee o kadaaarr..... gına geldii almaktaann ne iyi etmişsinn imrendim vallacanm ufak tefek cıkabılıyor da tuy seklınde zaten kıl derdı olmaması kadar rahatlık yok ya .. ben eskıden makınayla alırdım haftada 1 cıkardı delı olurdum canıma tak etmıstı basladm kurtuldm :)
hasret mi uyutmuyor kızz tam da şafaklar attı oh mismerhba canim uyumayan cokkk:))
anam nöbetçi yarenlerolma mııııııııı
cnm kuzenim gitti ilk jilet temas edyorlar lazerden once onda.illaki batik olyor bilsgm kadryla ee lazer yaonca snra batik ckyor gene bn bsey anlamadm :) kusenmde tuy halinde gene cikyor lazeri btti gtmesyms daha iyiyms bde o kadr arastrdiBenim tüyler yeterince kara kıııız Lazerden snra batık oluşuyo mu peki kuşum? Bide sen hangi merkezd gittin belki denizlidede şubesi fln vardır (bi ihtimal)
selamm iyilik cnm senden naber napysn nasl gidyor:)
hasret mi uyutmuyor kızz tam da şafaklar attı oh mis
aynen yaa 2 aydr gormuyorm safak daha da dussun de gelsin izne cok ozledm kzz:) nasilsn kuzumhasret mi uyutmuyor kızz tam da şafaklar attı oh mis
Benim tüyler yeterince kara kıııız Lazerden snra batık oluşuyo mu peki kuşum? Bide sen hangi merkezd gittin belki denizlidede şubesi fln vardır (bi ihtimal)
3-5 nöbetimiz varda canım bugün ama bekleyemem galiba uyandır dedim ama arar mı bilmiyorumanam nöbetçi yarenler
canım nereye gidiyorsun sen? memnun musun ?
kz aradan ne kadr gecti hala orda mi .d bu erkekler de unutmuyor bseyi ay askerde doe mi byleler bzde tartsyrz iyi olyor snra gene alstm bnde artk:)nolsun beybııı iş güç gezme tozma :))) benmkıylede aram hala ıyı degıl yanı bı ara ıyı oluyor bı ara kotu artk alıstm ahahaha gelsın de hallederık ya :) ama gtmedgme hala konusuyor yav bu kadar olur :)
Memnun kalmadı mı kuzenin bebeğimmm?cnm kuzenim gitti ilk jilet temas edyorlar lazerden once onda.illaki batik olyor bilsgm kadryla ee lazer yaonca snra batik ckyor gene bn bsey anlamadm :) kusenmde tuy halinde gene cikyor lazeri btti gtmesyms daha iyiyms bde o kadr arastrdi
hala devam ediyor musun bitti mi canım? fiyatları nasıldermıs tatlım ben once gtmstm ama orası ıyı tavsıye ederım sana gelınlıkcılerın oldugu yerde
hala devam ediyor musun bitti mi canım? fiyatları nasıl
kalmadi kuzum tuy cikiyor hala az da olsa gene sıkıntı o yuzden hangi yere guveno secip..gidecm pisman olmaktan korkyorum bnde denizimMemnun kalmadı mı kuzenin bebeğimmm?
kz aradan ne kadr gecti hala orda mi .d bu erkekler de unutmuyor bseyi ay askerde doe mi byleler bzde tartsyrz iyi olyor snra gene alstm bnde artk:)
Bendede var kız o batıklaaar.. Deli olcam.. Banyoda sürtüyom sürtüyom geçmiyo.. Azaldı azıcık ama genede duruyo minik minik noktacıkkkkk.. Uyuz oluyom ufffff..yok tatlım mersınde sadece . batık olusmaz aksıne bende cok batık vardı yok edıyor batıgı
50 mi çok uygun canım ya ben mezocenter a gidiyorum kolaltı için her seans 50 tl. özel 150ydi galiba. tüm de 3500 falan diyorarada gıdıyrm canm cok nadır yanı bazen tuy gıbı fln cıkıo o zman gdyrm . kol altı ve özel uygun aslında ko altı 30 du heralde ozel de 50 ama bacak fln pahalı canm
kalmadi kuzum tuy cikiyor hala az da olsa gene sıkıntı o yuzden hangi yere guveno secip..gidecm pisman olmaktan korkyorum bnde denizim