- 31 Ağustos 2012
- 3.333
- 309
50 mi çok uygun canım ya ben mezocenter a gidiyorum kolaltı için her seans 50 tl. özel 150ydi galiba. tüm de 3500 falan diyor
sen burayı dene bıde bak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
50 mi çok uygun canım ya ben mezocenter a gidiyorum kolaltı için her seans 50 tl. özel 150ydi galiba. tüm de 3500 falan diyor
unitmaz kiz bu erkekler cok fenaaaaaa:) senin teskere ne zmandi:)seni ipe goturdu o dıo :) e bende sınırlenyrm saydryrm sora kavga :)) vala not edıo yedırecek onları bana ahahaha :)))
unitmaz kiz bu erkekler cok fenaaaaaa:) senin teskere ne zmandi:)
ay gelsin tabi ya hasret giderinnn kuzum, valla canım işte şafak saymaya devam 9 günümüz kaldı biz de 3 aydır görüşmüyoruzz ben de özledimaynen yaa 2 aydr gormuyorm safak daha da dussun de gelsin izne cok ozledm kzz:) nasilsn kuzum
inşallah arar kuzum ya bizimkinin de işi vardı bitsin arıcam dedi yarın okul yok bak uyanığım bekliyorum dedim arıcak hala inşallah3-5 nöbetimiz varda canım bugün ama bekleyemem galiba uyandır dedim ama arar mı bilmiyorum
Bendede var kız o batıklaaar.. Deli olcam.. Banyoda sürtüyom sürtüyom geçmiyo.. Azaldı azıcık ama genede duruyo minik minik noktacıkkkkk.. Uyuz oluyom ufffff..
bzm burda yeni acildi bzm yengmn akrabasi ilk seans 5 tl ozel bolge koltuk alti snra seans olark gidyrdun toplam 55 tl herayiyle uygnda kararszm ama genede :)canm lazer tamamen btmez ama oldukca azaltıyor yanı su an benı gorsen tuyu gormen ıcın ıncelemen lazm :) yanı cok rahatlık vala
Yaa minik minik ince ince fln olsa sıkıntı değil balım yaa.. Şu haliyle kalın olduğu için çok belli oluyo hemde çok canım yanıyo her seferinde..kalmadi kuzum tuy cikiyor hala az da olsa gene sıkıntı o yuzden hangi yere guveno secip..gidecm pisman olmaktan korkyorum bnde denizim
ay bi bakayım ya görüşeyim pahalı benim gittiğim yer ama çokta memnunumsen burayı dene bıde bak :)
beklemekten çürüdük anacımay gelsin tabi ya hasret giderinnn kuzum, valla canım işte şafak saymaya devam 9 günümüz kaldı biz de 3 aydır görüşmüyoruzz ben de özledim
inşallah arar kuzum ya bizimkinin de işi vardı bitsin arıcam dedi yarın okul yok bak uyanığım bekliyorum dedim arıcak hala inşallah
cok sukur bitiyor senin balim darisi bize olsun:) kabusun hemencik sira bize gelsn:) haziranda izne gelck bnmki.ksmetse:)ay gelsin tabi ya hasret giderinnn kuzum, valla canım işte şafak saymaya devam 9 günümüz kaldı biz de 3 aydır görüşmüyoruzz ben de özledim
inşallah arar kuzum ya bizimkinin de işi vardı bitsin arıcam dedi yarın okul yok bak uyanığım bekliyorum dedim arıcak hala inşallah
Şart bacım şartttt:) şuan sayfada reklam kısmında bile lazer epilasyon reklamı çıktııı:) bu bi işarettt:)ayyy nefret edıodum ben ondan bacagnı alıosun mesela puruzsuz durmaz lazer sart bacım
haklisin balim sart lazer yaaa arastr netten bak senin kaldgn yerde en iyi lazer yorumlarada bak nette bde tandklrndan biri gdyrsa sor sorustur balim oyle git icin rahat olur enazndnYaa minik minik ince ince fln olsa sıkıntı değil balım yaa.. Şu haliyle kalın olduğu için çok belli oluyo hemde çok canım yanıyo her seferinde..
Buarada özel bölgen ne durumda balımmmm?ayyy nefret edıodum ben ondan bacagnı alıosun mesela puruzsuz durmaz lazer sart bacım
aynen bebeğimmm araştırıcammm soruşturucammmm:) hayırlısı bakalımmm:)haklisin balim sart lazer yaaa arastr netten bak senin kaldgn yerde en iyi lazer yorumlarada bak nette bde tandklrndan biri gdyrsa sor sorustur balim oyle git icin rahat olur enazndn
iyi geceler canım Allah rahatlık versinFıstıklarımmm ben yavaştan yatıyimmm hepiciğinizi öpüyorummmmm iyi geceleeeerrrr:)
ay bi bakayım ya görüşeyim pahalı benim gittiğim yer ama çokta memnunum
gidiyim ya valla yıldım ağdadanburayada gıt bı seans duruma gore bakarsın meltem hanım var onunla gorus once
ya onu diyorum bak bitirdik sayayım artık bizi resmen ömrümüzden 1 sene beklemekle geçti yaa 1 yaş yaşlandık demek oluyor bubeklemekten çürüdük anacım
evet kuzumm aminn inşallahh kavuşmayan kalmasın hihihi ay ne güzel yaa valla güzel zamanlardı ya asker beklemek çok şey kattı bizee çookcok sukur bitiyor senin balim darisi bize olsun:) kabusun hemencik sira bize gelsn:) haziranda izne gelck bnmki.ksmetse:)
bzm burda yeni acildi bzm yengmn akrabasi ilk seans 5 tl ozel bolge koltuk alti snra seans olark gidyrdun toplam 55 tl herayiyle uygnda kararszm ama genede :)
Buarada özel bölgen ne durumda balımmmm?
aynen bebeğimmm araştırıcammm soruşturucammmm:) hayırlısı bakalımmm:)