- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
Oyyy balımmmm Bende seni yiyerimm yiyerimmm gulüm benimmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyy balımmmm Bende seni yiyerimm yiyerimmm gulüm benimmmm
bilmiyorum canım izin alabileceğinden emin değilmiştemmuzda yani kuzum iyi 2 ay kaldı fazla.yok cok balim
hayirlisi balim oda dayanamaz alir erkene ya bn asiri ozledmbilmiyorum canım izin alabileceğinden emin değilmiş
yok be kıızzz daha kötü aslında beyaz tenli olmak bencee daha çok belirgin oluyor tüyler ondan yanii hem rahat rahat yanamıyoruzda hava atacak bişi neden bulamadım yahubende beyaz tenlym hava mi atyn canim
Bizim halimizi anlamak istiyosan git tüy ektir bacaklarına.. Banene banene Tüy ektir sende ozamannnkiz allahtn bi bacgmda cok yok dedm aaa olduremmi.kendmi byle dogmussam yani .d
İnşallaj bitanemmmm..olsun gunu birlik gormei bile yeter sevndm balim haziranida beklmcksnz o zmn:) daha iyi bn dha hazirani beklcm:)
saka yapyorum canim bn byere carpsam hemen belirgnlesyr tenden dolayi kotu yanlari cok:)yok be kıızzz daha kötü aslında beyaz tenli olmak bencee daha çok belirgin oluyor tüyler ondan yanii hem rahat rahat yanamıyoruzda hava atacak bişi neden bulamadım yahu
Ennn kötüsüüüüüü işte buuuu Hem beyaz tenli olup hem tüylü olmakkkkne tüysüzü bee heeeem ben beyaz tenliyimmmm oyyy oyyy
hahahah kiz ism yok bde bacgmlami ugrascm komple tuysz olsaydm ne iyi olurdu be .dBizim halimizi anlamak istiyosan git tüy ektir bacaklarına.. Banene banene Tüy ektir sende ozamannn
İnşallaj bitanemmmm..
yaaa yaa çok kötü canım yapacak bişi yok biraz birikim yapayımda bende lazer düşünüyorumEnnn kötüsüüüüüü işte buuuu Hem beyaz tenli olup hem tüylü olmakkkk
Çıkmadım diyor canım valla sordumda ama niye yalan söylesın kii
bende ççok özledimhayirlisi balim oda dayanamaz alir erkene ya bn asiri ozledm
yaaa yaa çok kötü canım yapacak bişi yok biraz birikim yapayımda bende lazer düşünüyorum
çok çoookkk bitmez bilmeezz vallaa yüzümde bi sivilce çıksa çok komik duruyoo, makyaj desen pek birşeyde olmuyor solaryuma girek kızsaka yapyorum canim bn byere carpsam hemen belirgnlesyr tenden dolayi kotu yanlari cok:)
Valla bende yarin gecsin istiyorum bebegim ya
evet ya kapalı hava ve soğuk. Mersin böyle nisan görmediiii
Yat kalk şükret haline damla hanııııımmmm.. Bizim her bi yanımız tüylü bi napalımmmmm.. Gelmiş komple tüfysüz olsaydım diyo bideeeeeeeeeee..hahahah kiz ism yok bde bacgmlami ugrascm komple tuysz olsaydm ne iyi olurdu be .d
sanırım en garantisi lazer balımmm yani kesin çözümm.. Ben gidicem yaa kafaya koydum arkadaş:)yaaa yaa çok kötü canım yapacak bişi yok biraz birikim yapayımda bende lazer düşünüyorum
ne güzel yaaa bi kaç seans sonrası görülmeyecek hale geliyormuşş bende öyle istiyorum azalsında rahatlıyım yinede alırım sorun olmaz o kadarr...kesınlıkle buyuk rahatlık ben tum vucut yaptrdm :)
olur careler tukenmez .d bu arda biz tansmadk herlde:))çok çoookkk bitmez bilmeezz vallaa yüzümde bi sivilce çıksa çok komik duruyoo, makyaj desen pek birşeyde olmuyor solaryuma girek kız
git kızzz uğraşmaktansa hepten kurttull oohh valla bende yaptırıcamda biraz birikimYat kalk şükret haline damla hanııııımmmm.. Bizim her bi yanımız tüylü bi napalımmmmm.. Gelmiş komple tüfysüz olsaydım diyo bideeeeeeeeeee..
sanırım en garantisi lazer balımmm yani kesin çözümm.. Ben gidicem yaa kafaya koydum arkadaş:)
Hepsi bitti mi duygutoşummm? Ne kadar sürede tamamen bitti? Bana detayları anlat sendeeeee.. Ben gidmek istiyorum allahın izniyle yaa koydum kafaya..kesınlıkle buyuk rahatlık ben tum vucut yaptrdm :)