2014 Yarenleri! :)

güzellik nasılsınnn
İyiyim bebeğimmmmm sen nasılsıııın:)
oyyy fıstığımmmm sen bayaa dertlisin bu kayınvalideciğindennnnnn boşver tatlım allah biliyo haklıyı haksızı.. Sen hanımlığnı hiç bozmaaaa.. Tabiiki ezdirmede kendini.. Herkes kendine yakışanı yaparmış öyle değil mi?
naber kuşummmm?


topçular rahat oluyor diye duymuştum tatlım :) inşallah rahat edersiniz usta birliğinde
iyidir tembel tenekemmmmmm işten geldimmm öyle oturuyom evdeeee:) senden nabeeeer?
 

Ne güzel ya çok seviniyorum böyle güzel şeyler duyunca amin kuzum hepimizin
 
Kuzum nerde topçu sevdiğin ? Benim nişanlım da acemiliğini erzincan da topçu olarak tamamladı. Şimdi yine topçu olarak van erciş e geçecek usta birliğine.
benimkide erzincanda topcu canim .. Biraz beni bilgilendirsen canim orasi hakkinda .. canim ya ustaligi batiya ciksin diye cok dua ediyoruum
 

Valla kuzum biz birbirimizi 20 yıldır tanıyoruz. 13 yıldır da birlikteyiz nişanlımla. Bir iyi gün göstermedi bize desem yeridir. Allaha havale ettim onu. Askerlik sürecinde de terbiye falan bırakmadı bende. Şu an da sadece oğlu için iki üç cümle konuşuyoruz. Ve inanılmaz huzurluyum. İstemiyorum onu hayatımda. Nişanlım da biliyor bu durumu. Rahatım çok şükür. İnşallah evlenince de bulaşamaz hiç. Kendisi almanya ya yerleşecek. Gidince benden rahatı yok :)
 
iyi sayılırım kuzum benimkinin beli ağrıyor çok daha arayamadı meraktayım
 
ay canim benim ne demek ama gercekten oyle 200ler hemen geciyor da bna gecmedi su aralar hep sayyrm die:) semde iyi ki varsn kuzum bnm
 
Maşşallah bebeğimmmmmm.. 13 yıldır berabersiniz heeee Kaç yaşında başladınız fıstıkkk? Sen şuan kaç yaşındasınnnn? Cidden biz seninle böyle detaylı tanışmadık şuan farkettim Nerdensin kuşum? Adın nedir? Kaç yaşındasın? Çalışıyomusun?
iyi sayılırım kuzum benimkinin beli ağrıyor çok daha arayamadı meraktayım
kuşummmm çok geçmiş olsnnnn zorlamıştır muhtemelen belini ordaaaa istirahat edebilse geçer kuşummm sıkma sen canınıııı
 

Canım iş o kadar yoğun ki ben pek giremiyorum buraya. Girsem de yazamıyorum pek. Ama çoğunuzu tanıyorum mesajlardan ve profilden :) biz 2002 de başladık bebeğim 12 yaşım bitiyodu :) Bizim okulda yakışıklı erkekler güzel kızlar grupları vardı. Herkes birbirrine çıkma teklif ediyordu. Biz de çocukluk arkadaşıydık. O bana çıkma teklif etti başladık. Çok şükür bugüne kadar da geldik Adım Betül yavrum ben 25 yaşındayım nişanlım 27 :) İstanbulda yaşıyorum kuzum. Avukatım. Sen de anlat az bakim kendini ben de bileyim :)
 
aradı şimdi daha iyiyim diyor ama inşallah öyledir. üzülmeyeyim diye söylemez sıpa
 
bende iyiyim kuzummmm
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…