2014 Yarenleri! :)

:):) çok güzel laf yetiştiririm bebeğimmmmm:):):) doğru söylüyosun aslında azı da zor çoğu da zor offffff:KK43: bitsin artık şu askerlikkkkkkk yeter bu kdrrrrr..

bencede bitsin artıkkkk bebeğimmmmm:KK43:

onu bilmiyorum ama önlisans mezunlarına yapılan ciddi bir haksızlık var bebeğim.. Hiç okumayan yada ilkokul mezunu adamla aynı kefeye koyup 12 ay yaptırıyo askerliği önlisans mezunlarına.. İnsanın lanet olsn şu sisteme diyesi geliyo:KK34:
Ya yaşlarındayken rüya ayrılınca kabus sanki yaa :KK43:
 
Öyle tabi kuzum çok şükür yaaaa ama bugün hep sesi kotu çok aramadı da canı sıkkın belli :KK43: inşallah birşey yoktur

Yoktur kuzum evham yapma:KK66: yorgundur biliyon ki denetimler başlayacak hazırlıklar galan yapmıştır :)

bilmem kuzum uzun süre girmedim ya o sırada oldu ne olduysa :)

Hmmm hiç demiyon ne bilim:-) herşeyimizi paylaşıyoruz ya ondan dedim :)
 
Kuzum askerlik ilişkiler için çok büyük bir sınav, özlem arttıkça sinirler daha çok bozuluyor. onlar kendilerince haklı yaşadıkları şey hiç kolay değil, çok zor şartlara maruz kalıyorlar ama bizi de anlamaları gerek biraz. Alttan al al nereye kadar değil mi? Elimizden geldiğince sabretmeye çalışalım biz. Onlar da biraz daha anlayışlı olsalar bir sorun çıkmaz aslında ama erkekler kadınlardan daha zayıf. Çektikleri sıkıntıları, zorlukları sevdiklerine çok yansıtıyorlar. Naz yapıyorlar resmen.

Aynen kuzum ya hep kendi dediği olsun istiyor. Aksilikler yaşamış kartında 15 dksı vardı 95li bi çocuk ailesini çok özlüyomuş kartını istemiş çaldırıp geri vercem diye ama sonra bi bakmış 3 dksı kalmış. Nasıl sinir olmuş gitcem kescem hesabını diyor sakinleştirmeye çalıştım olsun aşkım sen çaldr ararım sıkıntı yapma kimseyle tartışma vs vs. Ama tartışmalarda o kadar inat ki benimde sabrım yetmiyor yani
 
X